zorica i gastoz ponovo u rijalitiju

Parovi: Gastozov otac najstrašnije izvređao Zoricu

“Ta žena je zlo, vračara i prostitutka koja radi za pare. U zavisnosti da li joj klijent ima dubok džep ili ne, ta se prodaje za 50, kao i za 300 evra”, na skandalozan način je Gastozov otac Đuro izvređao Zoricu.

Svetislav Sinđelić Đuro, Gastozov otac, u skandaloznom intervjuu je podržao nasilje nad ženama i sina savetovao da svaki dan bije Zoricu, a to mu nije bilo dovoljno pa je Dukićevu izvređao na najvulgarniji način.

Đuro uopšte ne krije koliko ne voli Zoricu, i na sramotan način je prokomentarisao priče da je Gastoz navodno fizički nasrnuo na svoju devojku.

– Čuo sam da ju je tukao i da je zbog toga završio u zatvoru i ne čudi me. On bi nju trebao da lupa svaki dan kao onu kantu ofucanu. Ta žena je zlo, vračara i prostitutka koja radi za pare. U zavisnosti da li joj klijent ima dubok džep ili ne, ta se prodaje za 50, kao i za 300 evra – izjavio je Đuro, a zatim je nastavio da vređa Dukićevu.
– Bili su njih dvoje ovde u Svilajncu. Kurva mu nije dala da me poseti jer sam mu rekao da može da dođe, ali bez nje. Neće meni slavski kolač mesiti žena koja je sto kurčeva propustila kroz ruke. Ma ni unučad ne želim da mi rađa, niti bih joj verovao da nosi Nenadovo dete. Verujte mi na reč, nju niko u Grabovcu ne voli, nema tog čoveka ovde koji bi za nju rekao lepu reč. Čak ni moja ostala deca ne mogu da je smisle, samo glume da ne bi izgubili kontakt s bratom. Nisam ja rasista, ali ta vam je od ciganske sorte, biće s Nenadom dok mu i poslednji dinar ne uzme, a onda će da ga šutne – zaključio je Đuro čije zastrašujuće izjave sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Čitaj još  Farma: Maja ponovo ocrnila Staniju pred svima!

izvor: Telegraf