Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Gastoza izbacilo obezbeđenje, ukućani pobesneli!

Gastoz je uvredio voditeljku i produkciju, nakon čega je moralo da reaguje i obezbeđenje i izvede ga iz vile.

Prethodne noći desio se veliki skandal kada je Nenad Marinković Gastoz indirektno uvredio voditeljku i produkciju rijalitija “Parovi”.

Gastoz se posvađao sa Zmajem od Šipova i vodili su žustru raspravu, kada ih je voditeljka zamolila da se smire i da ućute. Vidno besan i bez kontrole, Gastoz je reagovao uvredama:

– Ma jebite se!

Nakon psovke koju je uputio voditeljki i produkciji, ona mu je saopštila da je kažnjen izolacijom, što je on odbijao da uradi, pa je na kraju moralo da dođe obezbeđenje i odvede ga iz vile.

– On kada popije dva špricera, pretvori se u manijaka. Zbog ovakvog ponašanja, nepoštovanja produkcije, Gastoz je kažnjen izolacijom i biće tamo 48 sati, a kažnjen je i sa 800 evra, pa se vi učite na njegovom primeru – rekla je voditeljka.

Nakon što se Vita pobunio, ali i ostali ukućani zbog ovakve kazne, Bojana je preinačila kaznu u 500 evra od honorara i 24-časovnu izolaciju. Međutim, od ukupne nagrade oduzeto je i 10.000 evra što je razbesnelo učesnike, a posebno Matoru i Ružicu.

Čitaj još  Maldivi: Učesnica šokirala cimere (VIDEO)

Razlog ovakve Gastozove reakcije je, kako je rekao, stav produkcije prema Zmaju. Po njegovom mišljenju, Zmaj dobija najviše medijskog prostora u odnosu na druge što ne zaslužuje.

Nakon završene emisije, ukućani su izneli svoje mišljenje u tajnoj sobi, a većina njih smatra da će tek sad biti tenzija i svađa u kući.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Opera