Nabijem HAPPY TV na kurac

Parovi: Gastoz u suzama proslavio pobedu! (FOTO)

Gastoz nije mogao da kontroliše emocije ni pre, a ni posle proglašenja pobednika, pa se kroz suze zahvalio svima na podršci.

Nenad Marinković Gastoz izašao je iz vile rijalitija “Parovi” bogatiji za 45.000 evra, a u finalu je pobedio Jelenu Golubović. Na trećem mestu našao se Zmaj, a na četvrtom Maca Diskrecija.

Nakon proglašenja pobednika žurka je nastavljena u vili. Dok su se gosti zabavljali, svaki takmičar seo je u dvorištu pred kameru i izneo svoje utiske o boravku u vili.

Nenad je dobio podršku većine ukućana, njegovom pobedom jedino nisu bili oduševljeni Tijana, Maca, Jelena i naravno Zmaj. Čak je i Ružica, koja se svakodnevno svađala sa njim u vili, pružila Gastozu podršku u finalu rekavši da su sve svađe bile iscenirane i da je ona sve vreme glumila.

Gastoz nije mogao da kontroliše emocije ni pre, a ni posle proglašenja pobednika, pa se kroz suze zahvalio svima na podršci.

– Zahvaljujem se svima na glasovima. Veliki pozdrav za moju mamu, volim je najviše na svetu. Znam da ti je drago što tvoj sin ovo govori i što se našao na tronu ovog rijalitija. Hvala mojim Sinđelićima, hvala Svilajncu! Hvala Hepi televiziji što mi je ovo omogućila. Hvala i Mariji. Nadam se da ti je drago što me vidiš na ovom mestu. Pozdravljam tebe i tvoju porodicu, nadam se da ćemo se videti kada se sve ovo završi i popiti kafu – poručio je Gastoz.

Čitaj još  Farma: Rade masturbirao pored Vendi! (VIDEO)

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir