Parovi: Gastoz snima duet sa folk zvezdom!

“Zanimljivo je da Gastoz neće biti gost u numeri, već će to biti klasičan duet. On će uglavnom repovati, ali u jednom delu će i pevati”, kaže dobro obavešten izvor.

Nenad Marinković Gastoz snima duet s Draganom Mirković!

Čim je izašao iz rijalitija „Parovi“, on i njegova devojka Zorica Dukić počeli su da najavljuju njegov veliki projekat, a mi smo saznali o čemu je reč. Izvor blizak Nenadu otkrio nam je šta to rijaliti zvezda sprema za septembar i kako je došlo do tog neobičnog muzičkog spoja.

– Već nekoliko meseci traju pregovori za duet Gastoza i Dragane! Nenadov menadžer je došao na ideju da snime zajedničku numeru jer je Dragana velika zvezda, koja nije potrošena kao neke njene koleginice, a Gastoz je na neki način otkriće i omladina ga obožava. Njih dvoje bi bili veoma dobar spoj. Dragani se svidela ideja, ali imala je neke uslove. Zamolila je Gastoza da se više ne glupira u javnosti, da se uozbilji i ne povlači po medijima u lošem kontekstu. Nenad je to prihvatio, iako je svestan da će mu biti teško da se promeni. Uskoro ulaze u studio. Zanimljivo je da Gastoz neće biti gost u numeri, već će to biti klasičan duet. On će uglavnom repovati, ali u jednom delu će i pevati – kaže dobro obavešten izvor.
Iako mnogi žele da ukrste glas s Draganom, ona je odlučila da snimi duet s Gastozom. Tim povodom pozvali smo Nenada, koji je bio šokiran što je informacija dospela do nas.

Čitaj još  Katarina Grujić: Mojoj karijeri je došao kraj!

– Ko vam je rekao?! Ne želim još ništa da govorim o tome, nije vreme – rekao je iznenađeno.

izvor: Stars