Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Gastoz odao Filipa da bi raskrinkao Ružicu!

Kada je večeras odjeknula vest iz kuće da su se poljubili Nataša i Filip, a Ružica ostala uplakana, niko nije slutio šta se krije iza toga.

U toku večeri u rijalitiju ‘Parovi’ ukućani su opet bili maštoviti. Nažalost, ovog puta nije reč o kreativnosti već o potencijalnoj prevari.

Gastoz i Nataša našli su se u tajnoj sobi i ispričali pred kamerama šta se večeras zapravo desilo. Naime, kada je večeras odjeknula vest iz kuće da su se poljubili Nataša i Filip, a Ružica ostala uplakana, niko nije slutio šta se krije iza toga. Kao što je iskren od početka, Gastoz je rešio da još jednom pokaže pravo lice jedne od ukućanki. Posle Mace, na red je došla Ružica.

 

Svi smo bili svedoci Ružičinih suza u nekoliko navrata, a poslednji put tokom večeri nominacija. I večeras je Ružica plakala, zbog navodne afere Filipa i Nataše, ali Gastoz je otkrio istinu.

Naime, po Gastozovim rečima u tajnoj sobi, što je potvrdila i Nataša, Ružica je izrežirala čitavu frku samo da bi napravila zbrku u kući i, logično, skrenula pažnju još jednom na sebe. Kako je rekao, Filip je pozvao Gastoza u toalet i ispričao mu Ružičin plan i zatražio da ga podrži, odnosno da odglumi aferu. Naravno, Nataša je pristala da stane uz Gastoza pa su svi zajedno napravili predstavu. U prilog tome koliko je Gastoz verno odigrao ulogu prevarenog momka, govori i podatak da se Gastozu čak Maca obratila pitanjem da li je još uvek sa Natašom, kako bi sastavila priču, na šta joj je on odgovorio odrično, a ona prenela dalje ukućanima, potpuno sigurna da su njih dvoje zaista raskinuli zbog poljupca.

Čitaj još  Farma: Stanija bez gaćica spremna za žurku (VIDEO)

Gastoz je nastavio da igra svoju ulogu iako su on i Nataša želeli da se obrate javnosti iz tajne sobe i da otkriju čime se Ružica služi, a što automatski dovodi u pitanje i njene ranije suze.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org