Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Gastoz: Nisam monstrum da ne priznam Tijanino dete!

Iako je vređao starletu kad mu je rekla da je začela s njim, Nenad Marinković na kraju legao na rudu.

Nakon što je Tijana Ajfon u rijalitiju „Parovi“ razglasila da je moguće da je trudna s Gastozom, a on ju je zbog toga bez blama izvređao pred svima, na kraju je ipak spustio loptu i priznao da bi prihvatio dete.

Iako uporno negira mogućnost da je starleta začela s njim, pripisujući njenu tvrdnju želji za popularnošću, kad bi bilo stani-pani, kako kaže, ne bi izbegavao odgovornost.

– Svejedno da li je u pitanju devojka koju volim ili trudnoća neke s kojom sam imao samo avanturu, razgovarali bismo o tome. Dete koje bi se rodilo svakako bih priznao, nisam monstrum. Bio bih najsrećniji čovek na svetu da dobijem dete – rekao je Gastoz, ali se i ogradio:

– Jasno je da je to neistina i da je Ružica Tijanu nagovorila da to kaže, jer zna da se tako dobija medijski prostor. Sama je to učinila, pričajući da je trudna sa Igorom Iks, čime je priznala da je i s njim imala seks. Igor mi je i rekao: „Opusti se, reci da si kupio kolevku, one samo lažu.“ Kako god, bilo je seksa s Tijanom, o tome se već nedeljama priča, svi to znaju. Ja sam odgovoran i prema sebi i prema devojci s kojom imam seks, bez obzira na to da li smo u vezi ili je, kao s Tijanom, u pitanju samo avantura. Mislim da sam premlad da bih bio otac, nisam spreman za to. Potrebno je da imam svoj stan, da se ne guram kod mame. Želim da stvorim nešto, da imam. I s bivšom devojkom Marijom, koju sam mnogo voleo, bilo je tih priča – kasni, ne kasni, ali nije bila trudna nijednom – zaključuje Nenad.

Čitaj još  Parovi: Maca dobila šut kartu u rijalitiju! (VIDEO)

Učesnik rijalitija je na kraju zamolio da se obrati porodici.

– Nemojte da padate na te fore i da počnete da kupujete benkice, flašice, cucle i ostalo – poručio je potencijalni otac, koji iščekuje rezultate testa Tijanine trudnoće.

Kako smo već pisali, Gastoza otac Stanislav Sinđelić Đuro nikad nije priznao pa ne čudi što on ne želi da ponovi njegov greh.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir