zorica i gastoz svadja

Parovi: Gastoz i Zorica nastavili sa provokacijama!

Bivši ljubavni par nastavio je sa provokacijama i svađama, a pale su i teške reči.

Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz nastavljaju sa provokacijama i svađama.

Gastoz je pričao kako je Zorica imala loše mišljenje o većini devojaka u vili, a na kraju se njima ispovedala.

– Svaka čast kurvama. Živele kurve. Ona sad hoće da potkopava sve devojke sa kojima sam bio. Zorice, nemoj tako da se ponašaš, otvoriću usta. Neće biti dobro ako progovorim – rekao je Nenad koji je skočio sa stolice, vidno uznemiren.

– Otvori ti šta hoćeš, više me ništa ne zanima – rekla je Zorica.

– Kad su stigle nove učesnice, nisi mogla da igraš sa njima jer su sve kurve kako si rekla. Ona se stidela, malena devojčica. Zašto joj ubacujete kurve? Što produkcija to radi Zorici? Zašto mora da diše isti vazduh sa kurvama? Kurve ne mogu da dođu na red od nje – nastavio je Marinković.

– Ja nisam došla da se raspravljam sa tobom – rekla je Dukićeva, iscrpljena od svađe.

– A što si je lagao da ćeš je oženiti? Dovodio si je u zabludu da ćeš imati sa njom brak, dete. Mrzim muškarce koji sada loše pričaju o bivšim devojkama. Sram te bilo. Kakav si ti muškarac – skočio je Zmaj.

On je stao u Zoričinu odbranu, a dok je pričao, Nenad je imitirao majmuna aludirajući na Zmaja.

– Ja sam znala da on nije za mene, govorila sam da je klinac, da ima 23 godine – nastavila je Zorica.

– A ti si baba. Da li ja tebe omalovažavam? – vikao je Marinković.
– Da, jer mi upadaš u reč. On i ja smo stavili tačku na sve, svako svojim putem, to je odavno trebalo da se desi. Da nismo ulazili ovde ponovo zajedno, nas dvoje ne bi ni bili zajedno i to je to. Napolju su se dešavale greške sa moje strane, greške sa njegove strane. Bila bi jedna bezazlena mala avantura koja se desila iz nekih lepih emocija, iz neke lepe nežnosti i to je to – tužnog glasa je pričala Dukićeva.

Čitaj još  Parovi: Ljubomorna Jovana prekinula seks pa šamarala Ružicu! (VIDEO)

– Da li je istina da si od njega htela da napraviš kućnog ljubimca? – pitao je voditelj Marić, ističući da su tako pisali njegovi fanovi.

– Pustite me tih izmišljotina. Naša stvar je, mi ne funkcionišemo. Ja sam samo očekivala da mi ostane prijatelj kao što je bio od prvog dana – rekla je Zorica.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE