Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Gastoz i Maca imaju tajni plan za finale!

Odnos između ljutih konkurenata kao da se pred finale smiruje i njih dvoje plako zakopavaju sekire.

Veliko finale rijalitija “Parovi” zakazano je za 28. jun, a već nekoliko dana traje zbacivanje iz parova dok u superfinalu ne ostane samo šestoro.

Gastoz večeras nije bio u centru pažnje i nije se mogao isticao. On je rekao da ne može da veruje kako se Nataša Šavija promenila i nije mu jasno šta je to popila.

Odnos između Mace i Gastoza kao da se pred finale smiruje i njih dvoje zakopavaju sekire. Maca je zatražila da joj se Gastoz izvini što je rekao da je antipatična. Maci to nije dovoljno jer traži da se izvini što je rekao da je kurva, ali Gastoz nije želeo jer nije ubeđen da nije, mada je priznao da se prilično promenila.

– Meni ne znači ništa što si se izvinio za to da sam antipatična, kada znam da sam simpatična inače ne bih provela ovoliko dugo u rijalitiju. Hoću da mi se sad izviniš što si rekao da sam fufica i sponzoruša – rekla je Maca, ali Gastoz je rekao da će još da razmisli i da do finalne emisije može da promeni mišljenje o starleti.

Čitaj još  Parovi: Maca hoće da ispadne pametna!

Međutim, Ejmi ih je razotkrila da su njih dvoje imaju neki tajni plan i da su se nešto dogovarali, grlili se na mestu gde nema kamera.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK