gastoz nasrtao na macu

Parovi: Gastoz hteo da raskrinka Macu Diskreciju!

Gastoz je rekao da su za njega sve žene lake i da mu služe samo za seks, kao i da mu je devojka kao stvar, pokušavajući da isprovocira Macu.

Noćas je u rijalitiju ‘Parovi’, posle specijalne emisije ‘Parovizija’, Gastoz nasrnuo na Macu Diskreciju, koja se kasnije žalila produkciji da je sve više uplašena zbog njegovog ponašanja.

Naime, u rijalitiju ‘Parovi’ noćas oko četiri sata Gastoz je pod dejstvom alkohola počeo je da vređa Macu Diskreciju i unosi joj se u lice i sve je izgledalo kao da će je u jednom trenutku udariti. U čitavu priču umešao se Goran, koji je stao u odbranu starlete, pitajući Gastoza, zašto je uopšte hteo da bude sa njom ako je to tako kao što on priča.

gastoz i maca

Gastoz je objasnio da su za njega sve žene lake i da mu služe samo za seks, kao i da mu je devojka kao stvar, pokušavajući da isprovocira Macu. Goran i Toma Blek Panters su se umešali i zaštitili Macu od Gastoza.

Nakon niza uvreda i pogrdnih reči koje joj je izgovorio, unoseći joj se u lice, uplašena Maca otišla je u tajnu sobu kako bi porazgovarala sa čelnim ljudima iz produkcije i tom prilikom otkrila, da se plaši Gastozovog agresivnog ponašanja, jer ima utisak da će je udariti.

Čitaj još  Parovi: Najomiljeniji par nagovestio ulazak u vilu

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus

Facebook komentari

Leave a Reply