Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Gastoz do najsočnijih detalja opisao seks sa Tijanom!

Gastoz je šokirao produkciju i učesnike “Parova” kada je ispričao vulgarne detalje o seksu sa Tijanom Ajfon.

Tijana Ajfon je iznela sumnju da je ostala u drugom stanju i da postoji mogućnost da nosi dete Nenada Marinkovića Gastoza.

– Mislim da sam trudna. Malo sam se ugojila i kasni mi već dve nedelje dana. Čekam da mi produkcija da test. Jedini mogući otac mog deteta je Nenad. Nadam se da ako sam trudna da mi dete neće ličiti na njega. Da neće biti tako gadno, da izgleda kao Šrek – pričala je Tijana, dok su njenu priču podržavali Ružica i Toma.

 

Gastoz je veoma ozbiljno posmatrao ovu situaciju, a kada je dobio reč, sve je ostavio u šoku.

– Kada smo imali seks u tuš kabini svršio sam joj u usta. Tako da ako može da se zatrudni tako, onda je trudna. Spavali smo još dva puta pod tušom i jednom u krevetu, tada sam joj svršio na guzi. Prvi put je progutala, nije pljunula – pričao je Nenad sa očiglednom namerom da je ponizi, dok su učesnici bili šokirani.

Tijana je bila zgranuta onim što je čula, pa mu je rekla da je on najgora osoba koju je srela u životu, a brzo je reagovala i produkcija.

Čitaj još  Parovi: Pogledajte zašto je Nataša najzgodnija ukućanka (FOTO)

 

– Nenade, ustani! Svi smo šokirani onim što si ispričao. Je l’ znaš koliko je sada sati? Zbog svih vulgarnosti koje si izneo idi do ostave, pa ćeš u izolaciju – rekla mu je voditelja.

Posle dva sata Gastozu je istekla kazna izolacije.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Opera, www.FOLKOTEKA.org