Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Evo šta je Filip rekao na Ružičinu fotku seksa!

Procurila je fotografija koju je njegova sadašnja devojka Ružica Veljković napravila nekoliko dana pre ulaska u vilu i to posle seksa sa pevačem.

Filipa Đukića, koji je u petak napustio vilu u Zemunu, čim je izašao iz rijalitija odmah ga je dočekala skandalozna fotografija njegove devojke Ružice Veljković.

Naime, u medijima je procurila fotografija koju je njegova sadašnja devojka Ružica Veljković, sa kojom se smuvao u realitija, napravila nekoliko dana pre ulaska u vilu i to posle seksa sa pevačem Vladom Grujićem. Međutim, Đukića ovo ni najmanje ne dotiče, kaže da je svestan da Ružica ima svoju prošlost, kao i on sam.

ruzica i filip posle parova

– Video sam sliku, ali to me ne zanima! Naravno da je imala prošlost pre mene i da je imala momke, kao što sam i ja imao devojke. Nije mi bitno šta je radila pre naše veze, to mi stvarno ništa ne znači. Jedva čekam da se završe “Parovi” i da napusti vilu, već mi nedostaje – rekao je zaljubljeni Đukić.

Čitaj još  Parovi: Pogledajte kako je izgledala Ružica pre operacija!

Podsećanja radi, kada je ukraden telefon mladog pevača Vlade Grujića, na društevene mreže je dospela zajednička fotografija njega i Ružice Veljković koja je nastala uoči njenog ulaska u rijaliti.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Opera, www.FOLKOTEKA.org