Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Dvoje izbačenih ukućana završilo u Zmajevom gnezdu!

Dvoje ukućana izbačeno je večeras iz rijalitija. Odlukom publike, njih dvoje su osvojili najmanje SMS glasova, te je za njih igra završena i morali su da napuste vilu.

U večerašnjoj emisiji ‘Parovi’ održano je još jedno izbacivanje. Od nominovanih pet učesnika, najmanje simpatija publike osvojili su Lepa Lukić i Bora Drljača, koji su morali da napuste vilu, ali samo za ukućane.

Naime, najstariji učesnici rijalitija napustili su kuću, ali ne i šou, jer je produkcija odlučila da ih pošalje u gnezdo kod Zmaja od Šipova. Kako će se tamo odvijati situacija, saznaćemo uskoro.

Kada su ušli u gnezdo, Bora i Lepa nisu mogli da sakriju svoje razočarenje zbog malog broja glasova.

– Lepa, Boro, nadam se da ste već shvatili. Sve je bilo namešteno, to su bile lažne nominacije. Vi ste sada u drugom rijalitiju, u Zmajevom gnezdu ste sada. Publika uopšte nije glasala, naš cilj je da vam dovedemo ovde, a mnogi će biti šokirani kada vas vratimo. Neki plaču a neki su srećni – rekla je voditeljka.

– Ja hoću da izađem, ja imam ugovor sa produkcijom da izađem. Niste trebali na ovaj način to da mi uradite, nije u redu, trebali ste mi reći. Krivo mi je što ste me tako izveli i sad treba da slušam svašta o sebi dok gledam ove u kući – govori Lepa kroz suze, ali je voditeljka tešii govori da gledaoci i dalje prate njih samo što su oni povlašćeni u ovom trenutku.

Čitaj još  Parovi: Oženio se bivši učesnik rijalitija

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK