ruzica veljkovic izazovna

Parovi: Dokaz Ružičinog seksa pre rijalitija (FOTO)

On je odustao od čekanja i ljubavi čim je video u zagrljaju Igora Iks, a posle i Filipa. Malo mu je bilo ružno kada je video kako javno vodi ljubav.

Jedna od najatraktivnijih ukućanki rijalitija „Parovi“ Ružica Veljković ima samo 24 godine, a veoma burnu prošlost. Za samo tri meseca, koliko je u ovom šou programu, imali smo prilike da čujemo za nekoliko momaka, sa kojima je bila u poslednjih godinu dana, a sada se ta lista proširila. Dnevni list je došao u posed fotografije koja je napravljena samo dan pred njen ulazak u „Parove“, i to u krevetu sa pevačem Vladom Grujićem.

Veljkovićeva imala strasnu vezu sa pevačem Vladom Grujićem i molila ga je da je čeka kada izađe iz „Parova”

– Ružica i on su imali avanturu pred sam ulazak u rijaliti i tada je delovalo kao da se vole i da će mu ona biti verna. Nekoliko sati pred njen karantin, oni su bili kod njega u stanu i slikali se tokom odnosa. Kao što možete da vidite, deluju zaljubljeno i srećno – priča izvor blizak Ružici i Vladi.

ruzica i dejan

– Ove fotografije su se slučajno našle u mojim rukama, jer je mladi pevač izgubio telefon. Ružica ga nije spominjala i verovala je da mediji neće saznati za njihovu vezu, jer bi to bio ko zna koji bivši momak, pa bi narod pomislio da je promiskuitetna – dodaje izvor.

– On je odustao od čekanja i ljubavi čim je video u zagrljaju Igora Iks, a posle i Filipa. Malo mu je bilo ružno kada je video kako javno vodi ljubav u rijalitiju, ali prokomentarisao je samo: „Njen život – njena stvar“ – završava izvor.

Inače, Veljkovićeva je u rijalitiju pričala o svojoj vezi sa pevačem Andrijom Markovićem i o tome kako je on tukao i maltretirao. Takođe, čuli smo i njenu potresnu ispovest o gubitku njenog i Akijevog nerođenog deteta. Zaljubljena je bila i u sadašnjeg momka Bojane Rajić, Baneta Đurđevića. Takođe, priznala je i da je, zajedno sa Tijanom Ajfon, imala seks u troje sa Vladom Mandićem. Javno se deklarisala kao biseksualka, a roditelji je podržavaju u svakoj odluci.
Seks sa Filipom gledali milioni

Čitaj još  Parovi: Pijani Marko pokušao da pobegne iz vile!

Koliko je Ružica slobodna devojka, najbolje je pokazala kada je gledaocima „Hepi“ televizije obećala da će im, ukoliko ostave u rijalitiju njenog dečka Filipa, priuštiti melem za oči. Tako je i bilo. Posle ponoći su bez pokrivača nekoliko sati uživali u vođenju ljubavi, dok su ih ostali ukućani gledali. Zanimljiv podatak je da je Veljkovićeva izjavila kako misli da je se porodica ne stidi, i da njen deka snima svaki minut otkada je ušla u „Parove“. Kako mu je bilo kada je unuka „akcijala“, ne znamo…

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo