Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: CUCA: Zapaliću živu Jelenu Golubović / Ušao Zmaj od Šipova

Pevačica je u uživo prenosu rekla da će rediteljku zapaliti živu nakon što je Golubovićeva rekla da je se Cuca u kući ponaša katastrofa

Novinari su bili specijalni gost vile Parovi i postavljali pitanja učesnicima. Prednjačila su pitanja za Cucu, ali ona nije bila mnogo raspoložena za odgovore, možda baš zbog pitanja koja su joj postavljana.

Jedan predstavnik medija je upitao Ivonu da li joj Šaban nedostaje, na šta je ona odgovorila da nema razloga da joj nedostaje. “Nimalo mi ne fali. Imam njegove stihove istetovirane, ali to ništa ne znači”, rekla je Cuca.

Izgleda da Negovanovićevoj ne prija boravak u kući pa je rešila da je napusti. “Definitivno izlazim posle tri nedelje. Nije ovo za mene. Fali mi neko, fali mi moj dečko. Ne mogu više”, pravdala se pevačica.

Na pitanje otkad poznaje Šabana, odgovorila je odavno. “Šaban mi je uradio 4 pesme. Naučio me je kako da pevam, kako da se ponašam, kako da se oblačim. Bukvalno me je vaspitao”, objasnila je Ivona.

Cuca je rekla da će Jelenu zapaliti živu nakon što je rediteljka rekla da je se Cuca u kući ponaša katastrofa.

Čitaj još  Parovi: Kuću su napustili Cuca i Jasmin / Svađali se Maca i Vita

Povodom njene i Šabanove “šetnje” koje je ekipa Paparaco lova uhvatila, pevačica se uzbudila rekla da ništa loše nisu uradili.

“Ne možemo više da se krijemo. Što je loše da ljudi prošetaju? Malo smo izašli da prošetamo a svež vazduh”, objasnila je.

 

Uz sve to novi ukućanin je Zmaj od Šipova, uskoro više o njemu a poznat je postao preko youtube-a

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply