ana spasojevic prebijena

Parovi: Cenzurisan snimak prebijene učesnice (VIDEO)

“Prvo me je uhvatila za kosu i počela da me čupa. Uhvatila bih i ja nju, ali mi se motao ugovor po glavi – da je fizički kontakt zabranjen”, ispričala je Ana.

Dalila Moreno pretukla je Anu Spasojević. Devojka je pokazala modrice i ogrebotine po telu, a žali se i da ima bolove u stomaku, ali ovaj teški incident nije prikazan.

Ana Spasojević prepričala je Avi Karabatić nemili događaj do detalja i pokazala modrice koje je zadobila. Dalila je nasrnula na Anu jer je bila u Mladenovom krevetu.

– Ja ležim, a Dalila iz čista mira ustaje iz svog kreveta i hvata me za glavu. Nisam imala vremena da odreagujem, nisam ni očekivala da će me napasti što sam pričala s Mladenom – počela je priču šokirana Ana i opisala incident.

– Prvo me je uhvatila za kosu i počela da me čupa. Uhvatila bih i ja nju, ali mi se motao ugovor po glavi – da je fizički kontakt zabranjen. Držala sam je da ne može da me udari, jer da me je udarila vratila bih joj sigurno. Drugom rukom me je uhvatila za vrat i krenula da me davi. Tad sam se setila šta sam trpela 15 godina, al’ njega nisam smela da udarim jer mi je otac. A nju ne smem jer smo u rijalitiju. Ona će da dobije svoje, to javno kažem! Počela je da me šutira. Imam modrice, ogrebotine, boli me stomak jako… Imala sam grčeve koliko me je bolelo. Šutnula me je i u glavu. Molim boga da dobijem tetanus da se ne zarazim – ispričala je Ana i pokazala modrice po telu.

Čitaj još  Farma: Posle Miće, Maja ostala bez još jednog prijatelja!

Nekoliko ukućana i obezbeđenje jedva su spasli Anu iz Dalilinih batina.
– Ostao joj je moj pramen kose u ruci. Poludela sam i molila boga da me puste, Zorica je skočila preko mene i molila me da se smirim – pričala je Ana.

Dalila je priznala da je došlo do incidenta i objasnila da je bila ljubomorna jer je Ana postala previše bliska sa Mladenom Vuletićem.

Pogledajte šokantne snimke:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE