natasa savija bahata

Bivša učesnica rijalitija umislila da je zvezda pa napravila haos!

Besna što su joj radnice rekle da mora da sačeka 20 minuta, starleta počela da viče na njih i baca gelove, lakove i turpije.

Nataša Šavija nedavno je napravila skandal u jednom kozmetičkom salonu na Novom Beogradu samo zato što je radnice nisu primile preko reda da nalakira nokte.

Starleta iz „Parova“ je tako pokazala i svoju drugu stranu ličnosti. Svojim agresivnim nastupom šokirala je prisutne. Naime, ona je žurila na snimanje jedne emisije, a htela je da uradi manikir, međutim, sve kozmetičarke su bile zauzete. Ljubazno su joj objasnile da su devojke koje su na redu pre nje zakazale termin i zamolile je da sačeka dvadesetak minuta. Međutim, ona je počela da histeriše da im je redovna mušterija, da je poznata ličnost i da moraju odmah da je prime.

– Alo, znate li ko sam ja?! Sve ću vam polomiti! Ja sam Nataša Šavija i nemam nameru nikog da čekam. Nikad vam više neću ući u salon – prepričava izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

– Šavija je počela da baca sve što se našlo na stolu. Poleteli su gelovi, turpije, sunđeri, lakovi. Kad je završila, izletela je napolje, a mi smo bili u šoku – završava izvor.

Čitaj još  "Zvezda Granda" Vanja Mijatović: Još ne mogu da ustanem iz kreveta

Kontaktirali smo i sa Šavijom, koja je potvrdila pomenuta saznanja.

– Ne volim kad su ljudi neodgovorni i ne pada mi na pamet nikog da čekam! Toliko o tome i ne zovite me za takve stvari, evo možemo o mojim nastupima, krenula sam da radim posle rijalitija – rekla je ona.

Inače, Šavija, kao i većina učesnika „Parova“, krajem meseca ulazi u „Maldive“.

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Stars