savija na snimanju

Bivša učesnica Parova ponovo u izazovnom izdanju (FOTO)

Bivša takmičarka rijalitija “Parovi” snimila je provokativan spot za popularnu grupu.

Iako su se u medijima pojavile priče da je Nataša Šavija pohitala u naručje Aleksandru Požgaju, izgleda da to druženje nije potrajalo. Ova prelepa manekenka koja je donedavno bila učesnica rijaliti programa “Parovi” već nekoliko dana boravi u Istri.

savija sa drugaricama

Nataša snima spot za popularni sastav “Fantastic bend” i ako je suditi po fotografijama, odlično se provodi u društvu simpatičnog pevača ovog benda Bece.

Oni su odseli u najluksuznijem hotelu u Poreču “Diamant” gde će boraviti još nekoliko dana.

savija i peca snimanje

Spot realizuje ekipa “C4D Video” sa rediteljem Vedadom Jašarevićem na čelu, a snimanje se odvija u nekoliko gradova. Pored Poreča, oni su već posetili Umag i Rovinj, a u nastavku snimanje se nastavlja u Opatiji. Uključeni su kadrovi ovih prelepih primorskih gradića, ali i nekoliko atraktivnih plaža.

natasa savija na bazenu

Spot za pesmu “Taguj me” svoju premijeru doživeće sredinom meseca, kada će i gledaoci imati prilike da uživaju u svim ovim lepim kadrovima uključujući i eksplicitne scene glavnih aktera. Dokle su otišli pevač “Fantastic benda” Beca i Nataša Šavija saznaćemo tek tada. Ali sudeći po ovim fotografijama, nije im dosadno dok vreme provode zajedno.

Čitaj još  Vanja Mijatović sa krunom kao Severina! (FOTO)

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Telegraf