atina izvinjenje

Parovi: Atina uputila izvinjenje i demantovala spornu izjavu! (VIDEO)

Posle skandala koji je nastao povodom izjave jedne od učesnice rijalitija ‘Parovi’, usledilo je javno izvinjenje i demant!

Naime, pošto je sinoć bila prinuđena da napusti rijaliti ‘Parovi’, popularna igračica i učesnica pomenutog rijalitija, Atina Ferari danas se oglasila javno. Ona je uputila izvinjenje kako porodici pokojne Tijane Jurić, tako i celoj populaciji zbog situacije koja je nastala, a kako je rekla, zbog koje ona nije kriva.

– Ovim putem se javno i od srca izvinjavam porodici Jurić i srpskoj javnosti zbog toga što sam na današnjoj strani Kurira osvanula sa izjavom kao neki monstrum. Ja to nisam rekla, nikad u životu ne bih rekla, niti upotrebila nešto zlonamerno, posebno kada je u pitanju srmtni slučaj. Ne bih želela da se ikome tako nešto dogodi, jer i ja ću sutra imati dete o kojem ću morati da brinem i da vodim računa. Ja se još jednom izvinjavam svima, što su me pogrešno protumačili, što sam priznala nešto što nisam uradila. To nisam ja, prosto sam priznala da sam ja da bih izašla iz kuće – rekla je Atina pred kamerama Hepi televizije i potom objasnila da se zapravo radi o lažnom profilu na Fejsbuku na kojem je napisana sporna poruka o ubijenoj devojčici.

Čitaj još  Farma: Ponovo ozbiljna pljuvačina na imanju (VIDEO)

atina izvinjenje

– Ja sam sinoć posle objave o izbacivanju iz kuće reagovala zadovoljno i bila sam srećna jer je to bio deo mog plana, i naseli su svi za koje sam ja želela da nasednu, jer sam znala da će me produkcija izbaciti, a to je bio jedini način da ja izađem iz vile. Samo zbog toga sam se smejala, jer mi je plan uspeo, a ne zbog onoga što je Bojana pročitala.

Pogledajte kompletnu Atininu izjavu:

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org