Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Atina otkrila: Topalko voli da me jebe otpozadi!

“Uglavnom je dolazio kod mene kući, pošto ja živim sama, a često smo se, kada završi nastup, nalazili u hotelu”, rekla je starleta.

Igračica Atina Marković, poznatija kao Atina Ferari, otkrila je da je imala seksualne avanture sa pevačem Milanom Topalovićem Topalkom i ispričala koje poze su isporbavali u krevetu.

– Bila sam sa Topalkom oko dve godine u vezi, ali nam nije išlo pa smo raskinuli. Uglavnom je dolazio kod mene kući, pošto ja živim sama, a često smo se, kada završi nastup, nalazili u hotelu. Tokom seksa nismo radili izopačene stvari i perverzije, ali sam ja volela da budem na njemu, dok je on voleo da me jebe otpozadi – otkrila je Atina i tvrdi da joj nije smetalo što je ljubavnica čoveka koji je u braku.

topalko sa atinom

– Vodim se devizom: Sve što je zauzeto, može biti oduzeto. Uostalom, i njegova žena se viđa sa drugim muškarcem i zato se nije usudila da mi preti. To je i razlog što se ne bori za Milana. Jedno veče smo se sreli u klubu, kada smo on i ja nastupali zajedno. Samo me je popreko gledala, ali nije ništa rekla jer je bila sa ćerkom – rekla je starleta.

Čitaj još  Seka Aleksić skida sve tetovaže sa tela!

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK