Branka Blek Rouz izbacena

Pala prva diskvalifikacija u Zadruzi (VIDEO)

“Tražila sam da izađem, od produkcije sam zahtevala da me puste, ali nisu mi dali. Ja sam morala da preskočim ogradu i da skačem”, rekla je striptizeta.

Nakon što se posvađala sa Saškom Karan, Branka Blek Rouz je histerisala ispred Bele kuće i žalila se ostalim zadrugarima, a onda je odlučila da pobegne!

Otrčala je do male farme koja se nalazi unutar grada i preskočila ogradu, čime je prekršila osnovno pravilo.

– Branka je, protivno svakom pravilu, preskočila ogradu i uletela u kancelariju produkcije. Kada je histerično ušla, bacala je sve pred sobom i govorila kako je dobila sekret. Nijednog trenutka nije spomenula da je razlog njene histerije Saška, već očigledno infekcija koju je dobila – rekao je obavešten izvor.

Nakon toga Veliki Šef je pročitao pismo. On je zadrugarima poručio da je Branka dikvalifikovana, a da od svih njih očekuje da dovrše započeti sastanak i sastave spisak artikala koje će danas kupiti u prodavnici.
– Vrlo sam uznemirena. Idem sada kod doktora. Uglavnom, tamo su me nasilno držali. Tražila sam da izađem, od produkcije sam zahtevala da me puste, ali nisu mi dali. Ja sam morala da preskočim ogradu i da skačem, a obezbeđenje me je jurilo. Onda su me vukli i gurali… To ne može tako! Tamo su sva ljudska prava ugrožena – rekla je Branka drhtavim glasom.

Čitaj još  Aca Lukas usred emisije pojeo papir! (VIDEO)

Pogledajte današnje snimke Brankinog napuštanja rijaltija:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE