natasa bekvalac bahata

Ove zvezde ne vole vlasnici kafana, ali ih publika obožava!

Pričaju pevačice, bar one koje se ne stide svog posla, da nema slađe zarađenih para do para od bakšiša. A gde se zarađuju pare od bakšiša, nego u kafani. E, sad… Ima onih koje u radnom prostoru pokazuju osnovnu nekulturu ili se ponašaju bahato. I to ne samo u radnom prostoru.

Milena Ćeranić

Poslednjih nekoliko godina o Mileni Ćeranić nema bog zna šta pohvalno da se pročita. Ili je slikaju sa oženjenim ili pravi haos. Tako je na poslednjem nastupu u jednom budvanskom lokalu toliko izludela gazdu da je morao da joj pokaže vrata.

milena ceranic izbacena

Naime, Ćeranićka je non stop podešavala pojačalo i ozvučenje, što je izluđivalo goste, ali i gazdu. Tako joj je vlasnik poručio da se ili iskulira ili će biti “gospođo, napustite objekat“. Naravno, desilo se ovo drugo, ali je Milena dobila pun honorar.

Indira Aradinović Indi

Pevačicu Indiru Aradinović Indi pre nekoliko godina uhvatio je sevdah kad mu vreme nije, pa je na jednom splavu razbijala sve što joj je došlo pod ruku. Iako Indi tada nije nastupala na izvesnom splavu, ko god da je nastupao, grdno ju je pesmama u srce dirnuo. Tako se Indi malo popustila pod dejstvom maligana i populapa sve što joj je došlo pod ruku, što ćete priznati ne priliči niti jednoj dami niti jednoj VIP ličnosti. Ali, dobro… Šta je tu je.

indira aradinovic haos

Nataša Bekvalac

Pored bahatog ponašanja, ono što gazde lokala mrze istom jačinom, a možda i više je otkazivanje nastupa u poslednjem trenutku. Tako je Nataša Bekvalac u samom vrhu neodgovornih saradnika. Ona zna da kasni na nastupe i promocije po više sati, ne bi li uhvatila svojih pet minuta slave, ali najdalje je otišla kada je pre nekoliko godina otkazala nastup u jednom gej klubu. Nata je trebalo da održi di džej set, ali u poslednjem trenutku je ispalila. Razlozi do dana današnjeg nisu poznati.

Čitaj još  Miroslav Ilić prozvao Sašu Popovića, Lepa Brena mu uzvratila!

Darko Lazić

Ni muškarci ne zostaju za neprimerenim ponašanjem u kafani. Darko se vodio onom “bolje kralj u svom selu, nego prosjak u gradu“, pa se tako u svom selu Brestaču ponašao… Pa, ne baš kraljevski. On je zaboravio odakle je krenuo i kada je sve počelo.

darko lazic u kafani

Tako je pre nekoliko dana, na proslavi seoske slave, isprovocirao nekoliko momaka svojim ponašanjem. Kako su nam rekli na licu mesta, darko je flaše bacao u plafon i lomio inventar, pa su momci ustali da regulišu problem. Ipak, to je sve preraslo u jednu opštu makljažu. Sad, tanka je linija između najvećeg kralja u selu i navećeg divljaka u selu.

izvor: 24 sata, www.FOLKOTEKA.org