ivan marinkovic mrtav pijan

Ovakvog Ivana Marinkovića nikada niste videli!

Bivši farmer demonstrirao nedolično ponašanje tako što je spustio trenerku i pred ljudima počeo da maše svojom „alatkom“.

Ivan Marinković, bivši muž Goce Tržan, izgubio je svu kontrolu nad sobom. Osim što se više, kako kažu oni koji ga svakodnevno viđaju, ne trezni, on je počeo i da se nedolično ponaša. Marinković je otišao toliko daleko da čak pokazuje svoj polni organ na javnom mestu.

Pre dva meseca bivši farmer je pod uticajem alkohola u jednoj kladionici na Paliluli izvadio muški ponos i njime počeo da mlati pred ljudima. Njegov ispad snimio je muškarac koji je našoj redakciji i ustupio eksplicitni video. Na njemu se jasno vidi kako Gocin bivši spušta trenerku i bez stida i srama mlati alatkom.

– Sad ću da uzmem i da ga izdrkam. Evo – ponosno je rekao pripit Ivan i to zaista uradio.

Izvor koji se zadesio na mestu incidenta nam je rekao da ovo nije prvi put da se Marinković ovako ponaša.

– Stalno pravi skandale, kako na ulici tako i u ovoj kladionici, odakle ne izbija. On ima veliki problem sa alkoholom i bukvalno se ne trezni. Društvo mu prave drugari iz kraja, koji su slični njemu i koji ga provociraju. On voli da ostavi utisak da je prepametan i stalno se nadmudruje. Eto, toliko je pametan da je pred ženama i muškarcima izvadio polni organ – kaže sagovornik.
Ovim povodom pozvali smo Marinkovića, ali njegov broj telefona je bio nedostupan. Pozvali smo i njegovu bivšu ženu Gocu Tržan, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Nedavno je upravo za Kurir poručila da o bivšem ne želi da priča.

Čitaj još  Uz suze obeležen 37. rođendan Ksenije Pajčin!

– Ne želim o njemu da govorim. Nek radi sa svojim životom šta želi – izričita je bila Tržanova.

ivan marinkovic sa djokom

Blam za blamom

Ivana Marinkovića je paparaco Kurir Starsa pre nekoliko dana uhvatio mrtvog pijanog u jednoj kladionici kod Mašinskog fakulteta u centru grada. On je toliko bio trešten da bukvalno nije znao gde se nalazi. Glava mu je sve vreme padala nadole, a oči su mu se sklapale. Cigarete je bacao po podu, a svi oko njega su mu se smejali.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK