Otkriveno kako je ubijena Jelena Krsmanović!

“Utvrđeno je da se mesto zločina nalazi između 50 i 100 metara od lokacije gde je pronađeno telo. Ubica je, najverovatnije, od mesta zločina vukao leš do kanala gde ga je bacio”, objašnjava sagovornik blizak istrazi.

Pevačica Jelena Marjanović (33) na smrt je pretučena drvenim predmetom, najverovatnije palicom, pokazala je obdukcija. Od siline udaraca nesrećnoj ženi je na nekoliko mesta napukla lobanja i došlo je do unutrašnjeg krvarenja. U istragu su uključeni i inspektori iz visokotehnološkog kriminala, koji proveravaju Jelenin profil na Fejsbuku, jer njeni poznanici tvrde da je dobijala preteće poruke.

– Ona se smejala njima, a ni ja ih nisam ozbiljno shvatao. Ne znam ko je i zbog čega ubio Jelenu. Da sam znao, sam bih je zaštitio. Ja sam vernik, a vernici ne ubijaju – tvrdio je juče Jelenin suprug Zoran Marjanović policajcima, kojima je bilo čudno što sve vreme ni suzu nije pustio.

On je juče jedino tražio da prisustvuje njenoj sahrani.

– Mom sinu su juče oduzeli sportsku opremu, luk i strelu. On je bio treći u Evropi. Verovatno im je on mamac za ubicu koga još traže. Tvrdim da moj sin nije ubica, jer su bili vezani kao nokat i meso. Možda su se šalili, ali ljubomore nije bilo. Ne bi je nagovarao i vraćao da se bavi poslom pevačice da je bio ljubomoran. Njihove svađe su bile tipa „nemoj da jedeš hleb“ ili „što si to obukla“ – rekao je Vladimir Marjanović, svekar ubijene žene.

On je dodao i da je njegov sin tražio od Jelene da se ponaša kao javna ličnost, a da je ona bila skromna i nije to želela. Vladimir je juče otišao po sina, ali se vratio sa nekoliko policajaca, koji su iz njihove kuće odneli još nekoliko stvari. Kako saznajemo, policija dosad nije pronašla oružje kojim je ubijena Jelena.

– Utvrđeno je da se mesto zločina nalazi između 50 i 100 metara od lokacije gde je pronađeno telo. Ubica je, najverovatnije, od mesta zločina vukao leš do kanala gde ga je bacio. Utvrđeno je da je na telu imala odbrambene povrede – objašnjava sagovornik blizak istrazi.

zoran sa ocem ispred kuce

Prema priči Jeleninog supruga, njih troje su u subotu po podne otišli na bedem kod Borče kako bi pevačica istrčala svoju redovnu rutu. On je ostao da se igra sa ćerkicom i izgubio je iz vida. Posle izvesnog vremena, kako Zoran tvrdi, primetio je da se supruga ne vraća. Krenuo joj je u susret, ali nje nigde nije bilo.

– Na osnovu njegovih reči rekonstruisali smo da su se oboje nalazili na čistini. Da se nešto dešavalo, da ju je neko napao, čuo bi njeno zapomaganje, ako ne bi i video samu borbu. Jer, na Jeleni su uočene odbrambene rane. Policiju je suprug obavestio tek četiri sata kasnije, oko 20 sati. Pre toga su se za pomoć obratili medijima. To je još jedna čudna okolnost – dodaje sagovornik.

Čitaj još  Tanja Savić na korak od bankrota

Sa prijateljima i rodbinom, kako navodi, tragali su za njom duž bedema i pored kanala. Ipak, nisu primetili telo, niti njene stvari koje su bile u travi, tridesetak metara dalje, bliže kanalu, iako je on tvrdio da su i tuda prošli.

Porodica ubijene Jelene indirektno sumnja da je njen suprug Zoran umešan u zločin, pošto ga je policija pritvorila.

Jelena Marjanović, ubijena pevačica „Granda“, biće sahranjena sutra. Njeni najbliži nadaju se da će se do tada razotkriti ubica, koji ju je mučki ubio u subotu uveče.
Jana Marjanović (5), ćerka ubijene Jelene i privedenog Zorana, nalazi se u teškom psihičkom stanju zbog saznanja da joj je majka mrtva. Po ceo dan plače i tvrdi da ne može u vrtić jer svi „njeni drugari imaju majku, samo je ona nema“. U domu njene bake Zorice inspektori specijalizovani za rad sa maloletnicima i decom, razgovarali su sa njom i juče. Ona je, prema tvrdnji svog oca, bila sa njim kada je majka otišla na trčanje.

– Devojčica samo ćuti i povremeno pita za majku. Traži je. Ne može da prihvati da je mrtva. Bile su vezane. Jedino želi da priča sa Jeleninom majkom Zoricom. Ona povremeno izgovara istu rečenicu: „Svi imaju mamu, samo je ja nemam“ – kaže sagovornik.

Zbog tragedije koja ih je zadesila, Jelenina majka Zorica juče nije mogla da razgovara sa novinarima. Teško je bolesna, a sada mora i da se stara o detetu. Dosadašnja istraga pokazala je da Zorica nakon nestanka svoje ćerke Jelene nije imala „tajni“ poziv koji je trajao 43 sekunde. Naime, pojedini mediji su objavili da je neko pozvao Jeleninu majku i ćutao.

– Svi pozivi su provereni i na osnovu toga je zaključeno da nema sumnjivog poziva – kaže sagovornik.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Telegraf

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply