otkriven dnk na trenerci

Otkriveno čiji je DNK na trenerci Jelene Marjanović!

“Jeleni je na nekoliko mesta smrskana lobanja od siline udarca. Prema našem iskustvu, retko je da žena može tako da udara”, rekao je izvor.

Ubistvo Jelene Krsmanović i dalje je nerasvetljeno, a izolovani ženski DNK koji je pronađen na pevačicinoj trenerci pripada njenoj svekrvi Zorici Marjanović.

Ipak, ni ovo nije dovoljan dokaz da bi ubistvo bilo konačno rešeno:

– Policija je na početku istrage uzela DNK uzorak od svih članova porodice, među kojima je bila i svekrva. Kako je Jelena živela sa njima, nije čudno da je upravo njen DNK izolovan. Ni nakon ovog saznanja policija nema dokaz da je pomenuta žena eventualni izvršitelj – rekao je sagovornik blizak slučaju i dodao da žena ne bi mogla da nanese toliki broj udaraca žrtvi:

– Jeleni je na nekoliko mesta smrskana lobanja od siline udarca. Prema našem iskustvu, retko je da žena može tako da udara. Mislimo, ipak, da je ubica muškarac jake konstitucije. Moguće da je ženska osoba samo pomagač. Ipak, istraga će uskoro sve razjasniti – kaže izvor.

Inače, obducenti koji su nekoliko sati temeljno radili na slučaju svirepo ubijene pevačice, pre nego što su njeno telo predali porodici, uzeli su njenu krv, urin i sadržaj iz želuca. Kada je Više javno tužilaštvo u Beogradu zatražilo veštačenje, oni su sav materijal podvrgnuli analizi, kako bi se utvrdilo da li je nesrećna žena možda i trovana.

S druge strane, pecaroš borčanskog naselja Crvenka Laza Popović, koji je u vreme Jeleninog pojavljivanja na nasipu pecao u obližnjem kanalu, dao je izjavu u policiji, koja je potpuno oborila iskaz Zorana Marjanovića.

Penzioner iz Borče naglašava da je kobne subote 2. aprila, dok je pecao, video kako se Zoran, Jelena i njihova ćerkica zajedno spuštaju niz nasip:
– Pošto živim gotovo na samom nasipu, spustio sam se tog dana do vode da vidim da u onaj mulj nije možda zalutala neka riba. Negde oko 15.45 primetio sam da nasipom zajedno trčkaraju muž, žena i dete. Tek kasnije sam zaključio da su to oni. Prošli su pored mene i lagano otrčali u pravcu Crvenke – rekao je Laza napominjući da na nasipu tog dana praktično nije bilo drugih ljudi i ističe kako ni narednih par sati nije primetio da se bilo šta čudno događa:

Čitaj još  Pevačica nikad gore nije izgledala (FOTO)

– Pošto nije bilo ribe, otišao sam na stadion sa druge strane nasipa da gledam fudbalsku utakmicu petlića. Tamo sam bio sigurno do 17 časova i nisam primetio bilo kakvo komešanje na nasipu ili da neko nekoga traži. Čak ni predveče niko od nas koji ovde živimo nije uočio ništa čudno. Za ovaj svirepi zločin saznali smo tek ujutru, kada smo videli policiju na sve strane i inspektore koji pretražuju teren – kaže Popović i dodaje:

– Meni su oni baš sumnjivi. Zoran je to veče imao krv na rukama. To je zaista jako čudno ako ako se ima u vidu ceo slučaj. Uz to, oni se kao porodica bave tom magijom i vradžbinama, a njegova majka tvrdi da ima neke natprirodne moći. Mislim da će se ubica sigurno pronaći kad-tad. Niko nije uspeo da pobegne pravdi – zaključio je pecaroš iz Borče.

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org