amila hasanovic sporna fotografija

Otkriveni novi detalji smrti pevačice Amile Hasanović!

Otac Amile Hasanović, bivše učesnice “Zvezda možeš biti ti” traga za razlozima koji su njegovu ćerku oterali u smrt.

Amila Hasanović, mlada učesnica šoua ZMBT, autom je sletela u reku Bosnu, a njen otac od tada pokušava da nađe razlog zašto se to desilo njegovoj ćerki.

Prošlo je skoro mesec dana od tragedije. Otac Amile Hasanović, bivše učesnice “Zvezda možeš biti ti” traga za razlozima koji su njegovu ćerku oterali u smrt.

amila hasanovic poginula

– Molila ga je da zajedno nađu ko je podmetnuo spornu fotografiju. Klela se životom da je lažna i da neko hoće da ih razdvoji. Uznemirena je otišla iz kuće i umesto da dočekam njen povratak sa osmehom na licu koji je uvek krasio, dobili smo beskrajnu bol i život sa pola srca. Drugi deo počiva zajedno sa našim detetom – rekao je Hasanović.

Bolne ispovisti porodice Hasanović se nastavljaju. Stres je uradio svoje. Bolest uzima maha, udara u svaki delić tela, a kako dani odmiču bolna struna se sve više zateže.

– Nije mnogo trebalo da se iz gomile laži koje su iznesene u našoj kući i dnevnim i nedeljnim listovima, sklopi istina vredna životnog smiraja. Naše dete, vaspitano i moralno kakvo je bilo, nije izdržalo pritisak zbog podmetnute lažne fotografije. Molila je za pomoć, ali očigledno pogrešnu osobu – pojašnjava Amilin otac, Alija, pomalo razočaran sporošću kojom se odvija istraga.

Čitaj još  Aca Lukas osniva fondaciju za lečenje: Bio sam u paklu droge, znam kako da pomognem

– Tužilaštvo, pa i policijski organi imaju čitav niz neoborivih dokaza, ali im to očigledno nije dovoljno da ovaj slučaj privedu kraju – kaže on.

amilin auto u reci

Vrlo zamršeno klupko, definitivno se sve više odmotava. Sporna fotografija, podmetnuta putem društvene mreže, navodno je ključ tragedije koja je dovela do gašenja mladog života.

Podsetimo, Amila je upravljajući automobilom “polo” sletela u nabujalu reku Bosnu. U automobilu je bila sama, a meštani naselja Seoča, gde se dogodila ova tragedija, tvrde da joj se nije moglo pomoći, jer to nije dozvolila nabujala reka Bosna.

izvor: BH Index