miljana plakala kao kisa

Otkrivena nova tajna poznatog rijalitija

Od produkcije je u nekoliko navrata tražila da napiše pismo, iako niko nije znao kome, ali joj je predočeno da su pravila za sve ista i da to nije dozvoljeno.

Jedna od najintrigantnijih učesnica aktuelnog rijalitija, Nišlijka Miljana slala je pisma u zatvor Aleksandru Čabarkapi, sa kojim njena cimerka Aleksandra Subotić ima ćerku.

Prema informacijama koje su dospele u javnost, Miljana je ovom osuđeniku pisala pre ulaska u rijaliti jer se nadala da će i on ući u vilu „Hepija”.

Kako saznajemo, Kulićevoj se Aleksandar dopao kada ga je videla u novinama i tada je odlučila da šalje pisma adresirana na njegovu ćeliju.

– Miljana je bila revoltirana što je on bio istovremeno sa majkom i ćerkom, kako se pisalo, ali joj se dopao, pa nije znala šta da radi. U prvom pismu koje je poslala ona ga je kritikovala kako nije smeo sebi da dozvoli da ima romansu sa Ljubom i Aleksandrom, kao i to da je on lep dečko i da treba da potraži drugu devojku. Ona mu je poručila da ga ni majka, ni ćerka ne zaslužuju i da bi ona volela da se upoznaju kada izađe iz zatvora. Pitala ga je da li je tačno da će ući u rijaliti i obavestila ga da je ona već potpisala ugovor – kaže izvor blizak Miljani.

– Pošto joj Čabarkapa nije odgovorio, ona je pomislila da mu pismo nije uručeno, pa je sledeće odnela lično na portirnicu. Bila je potpuno sluđena jer joj je pristup njemu nije dozvoljen. Da on nije bio u zatvoru, ona bi ga pratila i uhodila, kao što to obično radi, ali ovako to nije bilo moguće. Zbog toga je iznova svakodnevno slala pisma, u kojima mu je govorila da bi volela da i on uđe u rijaliti jer tamo nema sa kim da se druži, zato što su svi loši ljudi. Pitala ga je i da li je tačno da će u rijalitiju biti Aleksandra, sa kojom ima dete, ali je zanimalo i to da li je stvarno bio sa njom i Ljubom u isto vreme – objašnjava izvor.

Čitaj još  Parovi: Tijana plakala zbog naslova u novinama! (VIDEO)

Prema njegovim rečima, Miljana je prestala da piše Čabarkapi kada je ušla u rijaliti jer joj više nije bilo omogućeno da šalje pisma. Od produkcije je u nekoliko navrata tražila da napiše pismo, iako niko nije znao kome, ali joj je predočeno da su pravila za sve ista i da to nije dozvoljeno.
Kada je Miljani rečeno da se saznalo za njenu tajnu, ona je bila šokirana, ali se brzo sabrala i počela da negira kako je to radila.

Učesnici su je tada podsetili na njene izjave da joj se Aleksandar dopada i da je njegov fan. Nešto kasnije svi su zaključili da Miljana nije želela da prizna kako je slala Čabarkapi pisma jer se boji Aleksandre i Ljube. Ona misli da će imati velikih problema ukoliko se sazna šta piše u tim pismima. Kako bi okrenula priču na svoju stranu, Miljana je počela da priča o tome kakva je u vezi.

– Kada sam u vezi, kao da sam muškarac, tako se ponašam. Nikad nisam volela da budem izabrana, već da ja biram. Kada mi se neko dopadne, ja saznam gde izlazi i čekam da on mene primeti – objasnila je Kulićeva.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

Facebook komentari

Leave a Reply