aca lukas i sonja

Otkriven pravi razlog razvoda Ace Lukasa i Sonje Vuksanović!

Utučena Sonja otkrila je da i dalje voli svog bivšeg supruga ali da je morala staviti tačku.

Pevač Aca Lukas odlučio je da se razvede od supruge Sonje i naveo da, iako je još veoma voli, nisu mogli da premoste neke stvari. Međutim, Lukasova žena se, navodno, požalila svojoj prijateljici i objasnila šta je muči mesecima.

– Aca se kocka. Tolerisala sam mu previše dugo taj porok jer sam mu verovala na reč da će prestati. Od marta su krenuli ozbiljni problemi, velike cifre, veliki gubici i sve me je to plašilo zbog budućnosti naše ćerke. On je uvek bio divan prema meni i deci, ali ovo ga je u poslednje vreme činilo nervoznim. Obećavao mi je da će lako izaći iz toga, da će prestati, ali je kocka uzela maha. U početku sam bila poverljivo blaga, ali kada sam primetila promenu u njegovom ponašanju, počela sam da reagujem. Njemu su smetale moje pridike, a on voli kad je sve opušteno, pa su tako počele naše rasprave. Naravno da ga još uvek volim i nikada nisam sumnjala u njegovu vernost, ali ovo je ozbiljno i neke stvari sam morala da presečem u svojoj glavi i da stavim tačku – ispričala je Sonjina drugarica.

sonja vuksanovic razvod

Podsetimo, folker je ekskluzivno priznao da prema još zakonitoj ženi s kojom ima ćerku Viktoriju (4), gaji jaka osećanja, ali je istakao da, i pored obostrane snažne ljubavi, njih dvoje nisu mogli da nađu zajednički jezik zbog njegovih poslovnih obaveza.

Čitaj još  Džej napravio feštu pred svoj jubilej!

– Da, istina je da se razvodimo. Od svega što je dosad objavljeno u štampi, to je jedina istina. Znači, nisu u pitanju starlete, daleko bilo. Pa Sonja mene bar toliko poznaje da sigurno neće poverovati tim baljezganjima – rekao je Lukas.

Lukas i Sonja su uplovili u emotivnu vezu 2008, da bi samo godinu dana kasnije raskinuli. Posle nekoliko meseci pauze, par se pomirio i verio, a u aprilu 2010. godine stali su na ludi kamen. Naredne godine, 27. avgusta, Vuksanovići su dobili ćerku Viktoriju. Sonji je ovo bio drugi brak, iz prvog sa Željkom Šašićem ima ćerku Sofiju, dok je Aci ovo bio treći brak. Iz prvog braka ima dvoje dece, ćerku Miljanu i sina Lazara, a iz drugog braka ima sina Andriju.

izvor: Kurir, Nase novine