Otkriven ključni trag povodom ubistva mlade pevačice!

“To što je telo žene u vodi bilo samo tri sata ukazuje na to da je ona najverovatnije oteta i ubijena na nekom drugom mestu, a ne u naselju Crvenka kod Borče”, rekao je izvor iz istrage.

Prema najnovijim detaljima iz istrage, telo pevačice Jelene Marjanović, koja je mučki ubijena u subotu 2. aprila sa 30 udaraca u glavu tupim predmetom od kojih su dva bila smrtonosna, najverovatnije je u kanal na nasipu u Crvenki doneseno dan nakon ubistva, odnosno u nedelju 3. aprila oko osam sati ujutru.

Prema obdukcijskim nalazima, njeno telo, koje je pronađeno u kanalu, u vodi je bilo samo tri sata, a ostalih 17 sati do pronalaska je bilo na nekom drugom mestu.

– Ovo znači da se monstrum vratio na mesto gde je Jelenu oteo i samim tim postoji veća šansa da je ostavio neki trag – rekao je izvor iz istrage, koji razumljivo želi da ostane anoniman pa dodaje:

– Obdukcija je bacila novo svetlo na ceo događaj. To što je telo žene u vodi bilo samo tri sata ukazuje na to da je ona najverovatnije oteta i ubijena na nekom drugom mestu, a ne u naselju Crvenka kod Borče.

Kako dalje priča, za policiju je sada velika misterija gde je njeno telo bilo 17 sati.

– Sada je jasno kako je moguće to da njeno telo nije pronađeno ranije iako su za njom tragali najpre porodica, a potom i policija. Ključno je da sada otkrijemo šta se događalo u tih 17 sati i da li je neko video automobil kojim je ona prebačena s jedne na drugu lokaciju.

Čitaj još  Edo Maajka: Napadaju me jer sam oženjen Jevrejkom!

Tužilac i policija i juče su bili na nasipu, pokušavajući da pronađu neki novi trag od ubice, a sada se traže i tragovi automobila s kojim je njeno telo dovezeno.

– Isečeno je šiblje oko tog mesta. U kanalu su pronađeni novi tragovi, koji mogu da budu tragovi brzog bacanja tela. Policija je isekla grane i poslala ih na forenzičku analizu kako bi se utvrdilo da li je na njima ostavljen DNK trag – kaže ovaj izvor iz istrage.
Forenzičari koji su ceo dan pretresali kuću Marjanovića otišli su i sa sobom odneli tepih i nekoliko crnih kesa.

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića ubrzo posle toga izašao je iz kuće da preparkira auto i novinarima rekao da je policija odnela ono što im je trebalo.

– Odneli su ono što su hteli, dok ubica sa čekićem šeta gradom – rekao je Vladimir kratko.

izvor: EPK, Telegraf