teodora radojicic besna

Oglasila se Teodora prvi put nakon izbacivanja!

Učesnica rijalitija, koja je prema mnogima bila glavni favorit za pobedu, rekla je nešto što nijedan takmičar do sada nije izgovorio.

Kada je pre tri dana čak osmoro učesnika bilo nominovano za izbacivanje, a odlukom gledalaca najpopularniji rijaliti šou napustilo je četvoro takmičara među kojima je bila i Teodora Radoičić, koja je važila za favorita, svi su ostali u šoku.

Teodora Radoičić, po izlasku iz rijalitija na Hepi televiziji, progovorila o onome što ju je sačekalo.

Učesnica rijalitija, koja je prema mnogima bila glavni favorit za pobedu, rekla je nešto što nijedan takmičar do sada nije izgovorio.

– Rijaliti mi je sredilo život! Odjednom su svi ljudi koje sam mnogo volela opet pored mene, srce mi je puno, svakog dana dobijam neke lepe poruke podrške, nepoznati na ulici mi se javljaju i odaju priznanje za sve što sam prošla u životu i nisam poklekla. Odgovorno tvrdim da je saradnja sa produkcijom i Hepi televizijom pun pogodak svima koji žele da učine nešto od svog života, ili da se vrate u svoj život, iz kojeg su, iz samo njima poznatih razloga nestali – rekla je Teodora.

Veliko iznenađenje bilo je kad je Tedoru, po napuštanju rijaltiija, ispred zgrade televizije sačekao, niko dugo nego otac koji je se prethodno odrekao. Zajedno su otišli kući.

– Sve je drugačije – priznala je Teodora i dodala:

– Znam da sam i ja nekad preterivala u rijalitiju, ali četiri zida pritiskaju, morak radi brže i ume i da pogreši. Svako ko hoće da se preispita, pronađe sebe, treba da bude izolovan, sa ljudima, koji mu ne pripadaju i koje ne bira, jer, osim što ojača u odnosima, pred kamerama postaje prepoznatljiv, otvaraju mu se novi vidici i poslovi – izjavila je Radoičićeva.

Kad je ušla u prethodni rijaliti, Teodoru Radoičić prepoznali su samo kao devojku koja se slikala sa mužem Goce Tržan ispred jednog beogradskog hotela, za šta je bila optužena da je uzela novac. Ubrzo su gledaoci u njoj prepoznali iskrenu, zanimljivu Beograđanku koja se trnovitim putem probijala kroz život i sa svojih jedva 20 godina proživela što devojke neke nisu ni sa četrdeset godina.
Majka u zatvoru, otac je se odveo na abortus, pa je se odrekao, udata na silu… Onda, u drugom rijalitiju sve se okrenulo. Kad je pobedila u prvom rijalitiju bila je presrećna, jer joj je bilo drago što je prva.

Čitaj još  Farma: Stanijina majka šokirala javnost izjavom!

– Pobedom u prošlom rijalitiju direktno sam se plasirala u drugi i nisam nijednog trenutka zažalila što sam ušla u onaj glamur i luksuz, u kojem se mnogo različitih ličnosti bori za opstanak i glavnu nagradu. Tek u rijalitiju, prvi put, shvatila sam šta znači život – rekla je ona.

Teodora nijednog trenutka nije krila da joj novac nije prioritet, već da bdue ono što jeste – iskrena, opuštena i zabavna.

– U zatvorenom prostoru počne mozak da vam radi drugačije. Unutra je sve bajno, sjajno, produkcija skače na svaki naš mig, samo što nema od ptice mleka. Ali, kad vam je srce usamljeno, onda samo želite da izađete i nekim ljudima kažete da vam je stalo do njih i da ste pogrešili. Podjednako mi je žao što sam izašla i istovremeno sam srećna. Nadam se da će me produkcija i dalje pozivati da sarađujemo jer pamtim samo lepe stvari. Iz ove pozicije, kao neko ko je duže od tri meseca spavao i budio se pred njihovim kamerama, mogu da kažem, da je ovo više nego profesionalna kuća – objasnila je Teodora.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE