sanja maletic 2014

Oglasila se Sanja Maletić posle novinskih napisa!

Kao što svi znate, danima unazad mediji su izveštavali o SMS dopisivanju između folk pevačice Sanje Maletić i albanskog biznismena Ćazima Osmanija.

Prethodnih dana u svim pisanim i elektronskim medijima mogli ste da pročitate tekst o (navodnom) SMS dopisivanju između folk pevačice Sanje Maletić i albanskog biznismena Ćazima Osmanija. Svih dana pevačica nije reagovala, nije sazivala konferencije i slično, verovatno u nadi da će prestati sa objavljivanjem tekstova.

Međutim, izgleda da se Sanja sada baš naljutila na novinare. U toku današnjeg dana, u poslepodnevnim časovima, Sanja se oglasila na svim profilu na Fejsbuku (za koji su portali pisali da je ugašen) i iznela zvanično saopštenje. Mi vam ga prenosimo u celosti:

sanja maletic fejsbuk

– Dragi prijatelji, zbog svega što se dešavalo i još uvek se dešava u medijima a tiče se imena Sanje Maletić, primorani smo da reagujemo!! Zbog širenja dezinformacija o otkazivanju nastupa, gostovanja u televizijskim emisijama, te dešavanja u braku itd., ekipa i lično Sanja Maletić, biće primorani da tuže sve tkz. “portale” zbog širenja neistina vezanih za gorenavedeno. Svaki naredni članak koji bude sadržao netačne informacije i neistine biće sankcionisan! Poruku koju želimo da prenesemo svim novinarima i portalima je ta da je sramota i veoma degutantno (da ne kažemo NEUKUSNO postalo njihovo pisanje), baviti se nečijim privatnim porukama a da pri tom objave samo delove koji su zanimljivi istim, a opet sve to radi tiraža popularnosti nekog tamo iz profesije koja nije u estradnim vodama. Takođe, treba ukazati da većina “žutih portala” nije bila humana kada je Sanja objavila novu pesmu ili odradila koncert ili pokrenula akciju humanosti! Ali ne u našoj zemlji krvi i meda bitno je baviti se privatnim porukama i privatnim životom nego stvarima vezanih za ono što je Sanja, a to je pevačica! Našalost da ljudska glupost nema kraja i da cilj ne bira sredstvo svedoči ova priča, a vi dragi Novinari izvolite JOŠ VIŠE I VIŠE pišite domokratija je (hehe)! Hvala svim fanovima i prijateljima na poverenju i poštovanju ukazanom našoj Sanji kao pevačici. Uskoro Nova Godina i dođite da se družimo zajedno ipak PESMA JE ONO ŠTO SE TRAŽI! Hvala.

Čitaj još  Jadranka Barjaktarović dobila Oskara u Crnoj Gori!

OVDE poslušajte Sanjinu novu pesmu

izvor: www.FOLKOTEKA.org

OVDE pogledajte šta se to pisalo o Sanji