maca diskrecija o hapsenju

Oglasila se Maca Diskrecija nakon naslova o hapšenju

Macina majka Enesa bila je šokirana kada je čula da joj je ćerka u zatvoru. Kada je Macina majka saznala šta se dešava sa njenom ćerkom, nije znala šta da kaže.

Starleta Maca Diskrecija davala je iskaz policiji početkom nedelje jer ju je jedan biznismen optužio za ucenu.

Naime, starleta je objavila na Instagramu snimak koji je nastao tokom šetnje.

– Kao što vidite nisam u Centralnom zatvoru. Ja sam napolju i mnogo mi je lepo – rekla je Maca u snimku.

Senada Nurkić saslušana je krajem prošle nedelje u Beogradu, zbog ucene muškarca sa kojim je dogovarala seks, a kojem je tražila nekoliko hiljada evra. Međutim, njena majka Enesa nije upućena u dešavanja, a razlog je šokantan!

Podsetimo, Macina majka Enesa bila je šokirana kada je čula da joj je ćerka u zatvoru. Kada je Macina majka saznala šta se dešava sa njenom ćerkom, nije znala šta da kaže.

– Trudim se da budem dobro, koliko mogu biti… Ništa još nisam saznala. Je l’ vi možda znate šta je sa njom – upitala je Enesa novinare.

Međutim, kada je objasnila kada se poslednji put čula sa ćerkom, nikog nije začudilo što nema informacije o nemilom događaju.

– Poslednji put smo se čule nakon izlaska iz prvog rijalitija, mislim da je 2015. godina. Ona se odrekla mene, ne priča sa mnom. Niko je ne podržava, ona laže i izmišlja. Ja za nju ne postojim – iskrena je.

Kako je otkrila, Maca joj ni u najgorem trenutku nije pomogla novčano, a čak joj je uputila i teške reči.
– Ma kakav novac, ja sam bila u komi, operisana, nikada me nije pozvala i sama je rekla da bi volela da čuje da sam mrtva. Kad joj nisam valjala živa, neću ni mrtva.

Čitaj još  Parovi: Maca sumnja u Aleksandrove dobre namere!

Priča o njenoj ćerki nije joj lako pala, ali majka je toliko razočarana u nju da ne bi želela ni da je poseti.

– Ma samo da znam da je živa, neću da je posetim, bolesna sam žena. Što se nije javila nikome, njenoj Neni? Mislila sam da je nestala, danima ne spavam i pijem lekove. Sada bar znam da je živa, pa neka je u zatvoru. Da se opameti. Niko živi je ne podržava niti će ikada. Ja sve da prodam ne bih mogla da udovoljim njenim hirovima, a ona neće da radi. Ja sam u njenim godinama već bila i mati i otac njoj – zaključila je Enesa drhtavim glasom.

Poslušajte šta je Maca rekla o hapšenju:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE