Noge

Odlučila je da ON bira vreme seksa, umesto nje!

Cura koja je spavala sa momkom kad god je on htio..i zamislite šta se desilo?
Kolumnistkinja Adrienne West odlučila je da igra po pravilima svog dečka i da ima odnose s njim svaki put kada on to zatraži.

Adrienne za sebe kaže, prije svega, da je ‘cool’ i otvorena cura. Počelo je tako što je s dečkom gledala porniće. Prvenstveno zato što je on to htio, no ni njoj nisu pretjerano teško pali. Ona je znala da ih on i gleda i kad je sam, pa ga je jedno veče pitala što ga tačno privlači u pornićima i iznenadila se s njegovim odgovorom. Naime, on je rekao da uopšte nije bila poenta u kvantitetu ni kvalitetu, nego u dostupnosti.

Priznao je da iako itekako voli Adrienne, ima osećaj da nju mora uvijek iznova zavoditi, te seks nije stvar koja se automatski događa kad god on to poželi, što je velika biološka razlika između muškaraca i žena. I koliko god se on trudio, njoj nije uvijek bilo do seksa, kao što je s njim bio slučaj.

S obzirom da je shvatila da je njihov dosadašnji seksualni život funkcionisao po njenom vremenu, Adrienne je odlučila da je vrijeme za promjenu i da bi bilo u redu da daju šansu njegovim željama. Zato je pristala da na sedam dana isprobaju njegov raspored i da će nedelju dana imati odnose kad god on to poželi. Iako je bio uzbuđen, njen dečko nije želio pokazati preveliki entuzijazam, jer se bojao da će u tom slučaju Adrienne brzo odustati. I tako su počeli.

U ponedjeljak ujutro, uslijedio je prvi seks, prije njegovog odlaska na posao. Adrienne je obično prespavala nedjeljom kod dečka, jer se ona nije trebala tako rano dizati kao on, a i može raditi bilo gdje ima kompjuter. Probudio je njegov dah na njenom vratu i samo je raširila noge. Bilo je nešto oslobađajuće u tome da je neko drugi odlučio da je sad savršeno vrijeme za seks i da ona ‘mora’ pristati. Adrienne je čak priznala i da je na neki način bila raspoložena za seks, zato što je unaprijed odlučila da će biti.

Kad je on otišao na posao, ona je zaspala, a probudile su je njegove poruke u kojima je govorio da jedva čeka nastavak i da ga čeka u krevetu jer će doći doma na ručak. I tako ga je čekala. I nije joj teško palo, naravno, bilo je nešto napaljujuće u tome da samo leži i čeka nastavak. A on kad je došao doma bio je spremniji i željniji nego inače, i bilo je sjajno, za oboje.

Čitaj još  Intervju: Dunja Ilić: Bila sam žrtva, sada ću biti ona što se poslednja smeje!

Adrienne je odlučila da uopšte ne doma ostatak dana, jer je pretpostavljala da će se dragi i tako samo baciti na nju kad se vrati s posla, kao što je i bilo…

Ruke na ledjimaU utorak ujutro rekla mu je da će poći doma da radi, ali da kasnije dođe kod nje na večeru. Pripremila je hranu, sredila se, namirisala i isprobala nešto što je jednom pročitala u Cosmopolitanu. Naime, bila je već pomalo izmorena od silnog seksa i trebalo joj je nešto što će je ponovno oraspoložiti. Tako je pustila opuštajuću muziku i legla u krevet. Bez želje za orgazmom, malo se igrala s vibratorom. Iako je sve djelovalo automatizovano, u trenutku kad se digla iz kreveta shvatila je koliko se njeno raspoloženje promijenilo. Više nije bila nimalo umorna i nije mogla dočekati da dečko dođe s posla.

Kad je on stigao, ‘navalili’ su jedno na drugo kao da im je prvi put i Adrienne je bila napaljena kao što nije bila već jako dugo. Ljubili su se kao da im je prvi put, no odložili su seks do poslije večere. Iako su jeli brzo, nisu mogli dočekati da se zapute u spavaću sobu i dok su završili s obrokom, njoj nije trebala nikakva predigra.

Kad su završili u spavaćoj sobi, Adrienne kaže da je bilo nekako bolje i napetije nego ikad prije, a dečko je bio uzbuđen i samouvjeren kao nikad do sad. Kad su oboje bili gotovi i ležali zagrljeni, Adrienne je samo razmišljala o tome kako ne može vjerovati da je čeka još pet dana ovakvog divnog iskustva…

 

kolektiv