Objektivan žiri: Soraji zamerili silikone, a kod Cece je to plus?!

Komentari Danijele Amidžić i Aleksandre Janković u žiriju emisije „Paparazzo lov“ izazvali su različite reakcije gledalaca jer je dovedeno u pitanje koliko su bile pristrasne i objektivne.

Soraja i Ceca

Konkretno, četiri člana žirija, među kojima su dve pomenute, i dva muškarca – Dr Filgud i novinar Ivan Gajić ocenjivali su u pomenutoj emisiji na „Pinku“ 15 poznatih dama u kupaćem kostimu i rangirali su ih po izgledu u ovakvom izdanju. Među poznatim devojkama i ženama našle su se: Ceca, Soraja, Sandra Afrika, Milena Ćeranić, Milica Pavlović, Rada Manojlović, Bojana Rajić (ex Stojković), Melina Džinović.

Interesantno je da je Soraja Vučelić završila na 13. mestu, a kao glavne zamerke Danijela i Aleksandra su navodile silikone popularne starlete.

– Ne propagiram takav izgled. Stvarno nisam za te ogromne grudi i za ta usta! Kada se radi neka estetska intervencija, to se radi da deluje prirodno i da ne bude toliko uočljivo! Za mene je ovo prenaglašeno! – komentarisala je Danijela izgled Soraje Vučelić.

Sa druge strane Aleksandra je komentarisala da Soraja izgleda kao slovo „S“, samo bi morala, kako je ona navela, “da i guzu napumpa kako bi sve bilo kako treba jer ima prevelike grudi”. Jankovićeva je uočila i da Soraja ima malo „iks“ noge.

Samo nekoliko minuta kasnije Aleksandra ocenjuje izgled Cece Ražnatović, koja je zauzela prvo mesto:

– Ja ne znam na estradi ženu koja bolje izgleda od nje! Prvo, njen genetski potencijal je fantastičan! Šta god da obuče, dobro joj stoji!

Čitaj još  Sandra Afrika objavila kompilaciju najizazovnijih izdanja! (VIDEO)

– E sada ne mogu puno da komentarišem njen fizički izgled jer je ona legenda! – rekla je Danijela u slučaju Cece i dodala da pevačica izgleda jako negovano.

Da podsetimo, i Soraja i Ceca imaju silikonske grudi i silikonske usne, razlika je samo u tome što pevačica ima i „sređenu“ guzu.

Ono što je još zanimljivije u celoj ovoj emisiji, sve mlađe pevačice koje zaista opravdano važe za seks simbole, poput Ćeranićeve, Pavlovićeve, Manojlovićeve, našle su se na sredini ili čak na kraju ove lestvice.

izvor: Puls