Objektivan žiri: Soraji zamerili silikone, a kod Cece je to plus?!

Komentari Danijele Amidžić i Aleksandre Janković u žiriju emisije „Paparazzo lov“ izazvali su različite reakcije gledalaca jer je dovedeno u pitanje koliko su bile pristrasne i objektivne.

Soraja i Ceca

Konkretno, četiri člana žirija, među kojima su dve pomenute, i dva muškarca – Dr Filgud i novinar Ivan Gajić ocenjivali su u pomenutoj emisiji na „Pinku“ 15 poznatih dama u kupaćem kostimu i rangirali su ih po izgledu u ovakvom izdanju. Među poznatim devojkama i ženama našle su se: Ceca, Soraja, Sandra Afrika, Milena Ćeranić, Milica Pavlović, Rada Manojlović, Bojana Rajić (ex Stojković), Melina Džinović.

Interesantno je da je Soraja Vučelić završila na 13. mestu, a kao glavne zamerke Danijela i Aleksandra su navodile silikone popularne starlete.

– Ne propagiram takav izgled. Stvarno nisam za te ogromne grudi i za ta usta! Kada se radi neka estetska intervencija, to se radi da deluje prirodno i da ne bude toliko uočljivo! Za mene je ovo prenaglašeno! – komentarisala je Danijela izgled Soraje Vučelić.

Sa druge strane Aleksandra je komentarisala da Soraja izgleda kao slovo „S“, samo bi morala, kako je ona navela, “da i guzu napumpa kako bi sve bilo kako treba jer ima prevelike grudi”. Jankovićeva je uočila i da Soraja ima malo „iks“ noge.

Samo nekoliko minuta kasnije Aleksandra ocenjuje izgled Cece Ražnatović, koja je zauzela prvo mesto:

– Ja ne znam na estradi ženu koja bolje izgleda od nje! Prvo, njen genetski potencijal je fantastičan! Šta god da obuče, dobro joj stoji!

Čitaj još  Lepa Brena odmara u Dubaiju!

– E sada ne mogu puno da komentarišem njen fizički izgled jer je ona legenda! – rekla je Danijela u slučaju Cece i dodala da pevačica izgleda jako negovano.

Da podsetimo, i Soraja i Ceca imaju silikonske grudi i silikonske usne, razlika je samo u tome što pevačica ima i „sređenu“ guzu.

Ono što je još zanimljivije u celoj ovoj emisiji, sve mlađe pevačice koje zaista opravdano važe za seks simbole, poput Ćeranićeve, Pavlovićeve, Manojlovićeve, našle su se na sredini ili čak na kraju ove lestvice.

izvor: Puls