tanja savic festival

Novinari opet potkačili Tanju Savić! (FOTO)

Osim što ne poznaje pravila gramatike, pevačica ne vodi preterano računa ni o higijeni.

Folk pevačica Tanja Savić predstavila se pesmom “Ginisov rekord” na humanitarom Grandovom festivalu “Budi human”.

No, čini se da je pevačica pored samog naziva pesme, Ginisov rekor oborila u još nekim stvarima.

Tanja Savic butine

Paparaco domaćeg portala uslikao je Tanjine butine koje su sevale ispod prekratke haljine, a ono što je zaparalo oči svakako je činjenica da pevačica nije izdepilirala noge na pravi način.

Tanja, Tanja, umesto što prozivaš novinare kako “kleču” bolje bi ti bilo da si više pažnje posvetila higijeni, ako si već rešila da obučeš ultra kratku haljinu.

Brkam padeže, jer ne ispravljam govor svog supruga!

Tanja Savić trenutno je jedna od najzastupljenijih estradnih ličnosti u tabloidnim medijima. Za nju se konstatno vezuju šokantne priče i skandali, a nakon nepromišljene izjave u jednoj emisiji novinari su krenuli da joj love grešeke u govoru.

Tanja Savic

– Moj suprug ne govori ispravno, jer nije odavde, a ja ga ne ispravljam i ja onda krenem da tako govorim kad izađem negde, brkam padeže i ostalo, ali nema to veze – otkriva lepa pevačica i dodaje:

– Nabacila sam taj engleski akcenat, jer naši ljudi u Australiji tako pričaju i onda kad se družis sa njima pokupiš, a ja sam muzičar ja odmah upijem akcenat i sve i ja krenem tako da govorim.

Čitaj još  Dara Bubamara: Znam ko je slao poruke Sekinom Veljku!

Pevačica je objasnila zašto se odlučila da promeni frizuru.

– Da ne verujete, imala sam jednu bubuljicu na čelu, pa zbog toga. Toliko me je to nerviralo, toliko se videlo, pa sam rekla Stevanu (frizeru) „šišaj“.

izvor: Puls, Story