van gogh live spot

NOVI SPOT: Van Gogh – “Anđele moj brate” (LIVE OFFICIAL VIDEO)

Najpopularniji rok bend u regionu, grupa Van Gogh danas je obradovala publiku svojim novim video spotom sa beogradskih koncerata održanih u Hali sportova, 11. i 12.decembra 2014. godine.

Članovi Van Gogha odlučili su se da od svih numera sa koncerata u Beogradu, objave baš live video za pesmu “Anđele moj brate”, uprkos tome što je sa novog albuma “Neumeren u svemu” za nju ekranizovan spot, u kome glavnu ulogu tumači maestralni glumac Petar Božović.

van gog novi spot

Zbog odlične reakcije publike na nastupima tokom aktuelne turneje ‘Licem u lice’ upravo ovom pesmom, bend je odlučio da se oduži svojim vernim fanovima live verzijom spota za pomenutu pesmu, i tako najavi premijerno emitovanje snimka koncerta iz Hale sportova na RTS-u, a nakon toga i na svim ostalim TV stanicama širom regiona.

Brojni kadrovi publike u euforiji kako pevaju u glas sa Đuletom i ekipom, podsećaju na koncerte najvećih svetskih muzičkih imena, pa se grupa Van Gogh svakako može pohvaliti kako sjajnom produkcijom, tako i činjenicom da konstantno unosi novitete i pravi kreativne pomake na regionalnoj muzičkoj sceni.

Čitaj još  Parovi: Otkrivena nova afera u vili (VIDEO)

Pogledajte novi spot:

izvor: Kurir