miligram - sigurica spot

NOVI SPOT: Miligram – “Sigurica” (OFFICIAL VIDEO 2015)

Poznati bend Miligram, na čijem je novom albumu radio dvostruki dobitnik Gremi nagrade, producent Seven Aurelijus, snimio je čak pet dueta s poznatim pevačima s prostora bivše Jugoslavije.

Na prvom duetu kompozitor Aleksandar Milić Mili pojavljuje se u ulozi pevača, pa je glas ukrstio s Mladenom Vojićevićem Tifom. Ovaj roker je povodom te saradnje izjavio da Mili ima neverovatnu ekspresiju koja ga pozitivno inspiriše i nada se nastavku projekta.

miligram spot sigurica

Druga numera zasniva se na uspešnoj saradnji poznatog sastava i Dada Topića, do koje je došlo na Milićevu inicijativu jer su rođeni u istom gradu. U pitanju je balada kojom je Dado na prvo slušanje bio oduševljen i sa zadovoljstvom je prihvatio posao s Milijem.

Treći duet je nešto potpuno novo pošto je Aleksandar prvi put ostvario saradnju s poznatim regionalnim glumcem Enisom Bešlagićem, s kojim je inače zaštitno lice najveće banke u Bosni i Hercegovini. Četvrta pesma je sa Dr M, dok je peta s hrvatskom pevačicom Lanom Jurčević.

Jedan od najpopularnijih bendova izdaće CD u narednih nekoliko dana, a njihovi fanovi ne mogu da dočekaju da vide i čuju iznenađenja koja su im pripremili.

Čitaj još  NOVI SPOT: Pozitiva band - "Evo me" (OFFICIAL VIDEO 2017)

Mili je prezadovoljan saradnjom sa svim kolegama i siguran je da će i ovaj album, kao i prethodni, pobiti sve rekorde.

Pogledajte novi spot za pesmu “Sigurica”:

Music: A. Milić
Lyrics: A. Milić / M. Tucaković
Arr: A. Milić / B. Krstajić
Video: Arthur

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Kurir