Johnny i Workersi - Latice od ruza

NOVI SPOT: Johnny & Workersi – “Latice od ruža” (OFFICIAL VIDEO 2015)

Sinoć je na zvaničnom Jutjub kanalu i zvaničnoj Fejsbuk stranici ‘BR:Enter Music’ premijerno puštena još jedna pesma sa albuma ‘Kafanski fakultet’. U pitanju je rok verzija numere “Latice od ruža” pesme koju je popularni pevač posvetio svojoj supruzi Dragani, a koju su ponovo otpevali Johnny & Workersi.

Pesma je u Bobanovoj izvedbi postala veliki hit a očekivanja su da će nova verzija pesme “Latice od ruža” oduševiti ljubitelje pop rok žanra. Pesmu izvode Johnny i Workersi.

johnny i workersi novi spot

Nikola Jakovljević Johnny, rođen je 25.10.1977. Student je Medicinskog fakulteta u Beogradu i profesor kafanskog fakulteta, Bobanovog. Zvanično nema diplomu nijedne muzičke škole, ali je dosta vremena proveo na privatnim časovima gitare kod prof. Željka Grileća i Savić Zorana. Od 1998. godine aktivni je učesnik beogradskog noćnog zivota. 2009. god. bio je učesnik Sunčanih skala u Herceg Novom sa pesmom “Laku noć” od Sergeja Ćetkovica, finalista takmicenja “Stars”, učesnik festivala “Radio S” u Vrnjačkoj banji. 2014. snima pesmu “Živi život svoj”, tandema Damira Handanovića i Marine Tucaković. Iste godine postaje i profesor kafanskog fakulteta sa pesmom “Latice od ruža”.

Podsećanja radi, prošle nedelje je objavljen prvi spot Kafanskog fakulteta, i to pesma “Crna lala” u izvedbi Mirne Košanin.

Čitaj još  Parovi: Ema i Ružica se međusobno izvređale! (VIDEO)

Pogledajte spot i poslušajte novu verziju pesme “Latice od ruža”:

Muzika: Branislav Samardžić
Tekst: Branislav Samardžić
Aranžman: Damir Cičić i Aleksandar Kobac

izvor: Svetplus, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

Leave a Reply