goran karan - ako to je sve spot

NOVI SPOT: Goran Karan i Rajko Dujmić – “Ako to je sve” (OFFICIAL VIDEO 2015)

Duet dva velika muzička imena ugledao je svetlost dana. U pitanju je zajednička pesma koju su snimili Goran Karan i Rajko Dujmić, osnivač Novih fosila. Njihova pesma nosi naziv “Ako to je sve” i napisana je za 62. Zagrebački festival.

Na tekst pesme koji je napisao Goran Karan, Rajko Dujmić je uradio muziku, dok je za aranžman bio zadužen Nikša Bratoš. Spot je režirao Željko Petreš, a sniman je u Tvrđavi u Šibeniku.

rajko dujmic spot

– Saradnja sa Rajkom Dujmićem u pjesmi „Ako to je sve“ jedno je divno, novo iskustvo i prilika za rad sa velikim autorom. U ovom slučaju, njegova je muzika koja je nastala na reči koje sam napisao, jedan je sretan spoj okolnosti… slučaj, sudbina, Božja namjera, kako god to želite nazvati. Nakon intervjua koji sam radio za časopis Cantus, nakon upoznavnja sa Rajkom, uz jedno veliko poštovanje prema njegovom radu, pitao sam ga za za mišljenje o tekstu. I kada smo se razišli nije prošlo ni 40 minuta, javio se na telefon da je pesma gotova. Bio je jako inspirisan, cela pesma je upravo produkt inspiracije. Nikša Bratoš je napravio sjajan aranžman i zaista mi je bilo veliko zadovoljstvo i nadam se da ćemo podelili pozornicu još nekoliko puta nakon nastupa na Zagrebačkom festivalu – rekao je Goran Karan.

Čitaj još  Premijera spota: Davor Badrov feat. Big Time - "Jednom si mlad" (OFFICIAL VIDEO 2013)

Poslušajte novu pesmu:

muzika: R. Dujmić
tekst: G. Karan
aranzman: N. Bratoš

izvor: www.FOLKOTEKA.org