aki markovic novi spot

NOVI SPOT: Aki Marković – “Popravi me” (OFFICIAL VIDEO 2014)

Pošto se estrada opasno zaletela sa promocijom novih pesama pred Novu godinu, mi vam danas predstavljamo jos jednu premijeru. Mladi pevač Andrija Aki Marković objavio je spot za svoju novu pesmu “Popravi me”.

aki dzoint

Muziku i aranžman pesme je uradio najpopularniji hitmejker Damir Handanović, dok je tekst napisao Dragan Brajović Braja. Spot je snimljen u produkciji ‘Al Hameda’.

Međutim, iako se očekivalo da će spot zabeležiti mnogo veći broj pregleda i izazvati oduševljenje kod publike, izgleda da ipak nije tako. Za samo nekoliko sati od kako je spot postavljen na Jutjub, viđen je svega 1.000 i nešto puta. A sudeći po komentarima, uglavnom razočaranih gledalaca, Aki je kopirao Rijanin spot za pesmu “We found love”.

aki sa dzointom

Još jedan detalj iz spota koji sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim je kadar sa džointom! Iako se nedavno pisalo u medijima baš o tome, da li je Aki korisnik marihuane ili nije, i reakcije ‘Grand’ produkcije na ovu temu, izgleda da je Aki rešio da ode korak dalje u odnosu na svoje kolege, bar kad je javna konzumacija narkotika u pitanju. I ono što je sigurno, neće izostati reakcija javnosti na ove Akijeve ‘aktivnosti’.

Čitaj još  NOVI SPOT: Marconi MC i Dara Bubamara - "Može nam se može" (OFFICIAL VIDEO 2016)

Predlažemo vam da pogledate spot i ostavite nam komentar, da li je mislite da je u pitanju plagijat svetske zvezde ili samo verna replika.

Music: Damir Handanovic
Lyrics: Dragan Brajovic Braja
Arr: Damir Handanovic

Video Production: Al Hamed