sloba vasic sa devojkom

Novi nasilnik: Sloba Vasić prebio devojku!

Pevač je nasrnuo na svoju devojku u jednom budvanskom klubu, prvo ju je počupao, a onda i udario, nakon čega mu je ona razbila flašu o glavu.

Slobodan Vasić je, samo nekoliko dana nakon što se pobio s gostom svog kafića na Ledinama, udario i svoju verenicu Valentinu Vučićević.

Skandal se dogodio prošlog četvrtka u jednom budvanskom lokalu tokom žestoke svađe između para.

Zvezda „Granda“ je nasrnuo na sada već bivšu verenicu, počupao je za kosu, a onda i udario. Valentina mu nije ostala dužna, već je dohvatila flašu sa stola i razbila mu je o glavu.

– Valentina i Sloba su raskinuli dva dana nakon što se on potukao u kafiću, a onda tom gostu razbio kola. Vučićevićeva je tek tada saznala da Sloba ima problem sa zelenašima, kod kojih se zadužio, a pare im nije vraćao. Pošto nije želela da provede život uz osobu koja krije od nje da je u velikim dugovima i koja ima probleme preko glave, raskinula je veridbu. Sutradan se spakovala i s drugaricom otputovala na more – započinje priču izvor blizak pevaču i nastavlja:

– U četvrtak veče ona je slavila drugaričin rođendan, a pred zatvaranje lokala stigao je i Sloba. Počeo je da je moli da mu se vrati. Bio je pijan i navalentan. Kad mu je rekla da je kraj i pošla da napusti lokal, počupao ju je za kosu, a onda i udario. Zbog toga je dobio flašu u glavu. Iako krvave glave, on je skočio na verenicu, ali ga je ona „šokirala“ aparatom koji šalje elektroimpulse i omamljuje napadača, a koji je baš od njega dobila. Skinula je vernički prsten, bacila ga i pobegla glavom bez obzira. Izvadila je verenički prsten, gađala ga njim i pobegla iz kluba – završava izvor.

Pozvali smo Slobu, koji nam je rekao da mu pošaljemo poruku, jer je u Bosni. To smo učinili, ali nam on nije odgovorio, dok je Valentina potvrdila naša saznanja.

Čitaj još  Parovi: Učesnik u svađi priznao da je gej!

– Teško mi je da pričam o svemu. Veridba je ozbiljna stvar, ali vaspitana sam da ne trpim ništa što se meni ne sviđa, pa sam zato i otišla od njega. Ne želim sad da pljujem po nekome s kim sam jela, spavala i planirala venčanje. Tačno je da me je maltretirao u klubu i čupao za kosu, nisam znala kako da se odbranim, pa sam uzela flašu i udarila ga – poručila je Valentina.

Sloba je demantovao pomenute napise putem društvene mreže Fejsbuk:

– Sutra veče objavljujem snimak šta se desilo i poruke koje sam dobio koje su dokaz o najvećoj laži u Srbiji!!!! Sram bilo novinare koji izmišljaju i optužuju na najveći bezobrazluk nekoga ko nema veze sa tim!!! Svaka čast!!! Ali dobro ce sve proći!!!

Poznati nasilnici

Goran Stanić prebio suprugu, Minu Lazarević, a onda pucao kroz prozor njihovog stana
Bojana Rajić prijavila Vladimira Stojkovića zbog fizičke i psihičke torture
Adil Maksutović išamarao suprugu Anu Ramadanovski dva meseca nakon što je rodila sina Adrijana
Vlada Stanojević upao u stan Ane Marije Žujović i naneo joj teže povrede po licu
Ćemo pretukao nepoznatu devojku na proslavi svog rođendana u jednoj kafani

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org