nino i sandra resic

Ninova ćerka Sandra: Tata nije hteo da budem pevačica! (VIDEO)

Sandra Rešić govori o vremenu kada ju je pokojni otac savetovao da ne treba da postane deo domaće estrade.

Sandra Rešić, ćerka pokojnog pevača Nina Rešića i njegove prve žene Slavice, oduševila je u subotu žiri muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, koji se emituje na Prvoj.

Mlada pevačica izvela je pesmu „Da si nekad do bola voleo“ Svetlane Ražnatović, iako su joj savetovali da treba da peva nešto drugo.

– Volim Cecine starije pesme koje podsećaju na stare dvojke i nešto što je izvodila Vida Pavlović. Mislim da još nisam spremna da zapevam nešto od Vide ili Verice Šerifović – iskrena je Sandra.

Student je Fakulteta za kulturu i medije, pevanjem se bavi tek dve godine, a želela je da postane glumica.

– Završila sam školu pevanja Marije Šerifović. U muzici sam ceo život, a kao mala svirala sam klavir i išla u muzičku školu. Želela sam da studiram glumu, a upisala sam novinarstvo. Jednom dana, ako ne uspem u pevanju, volela bih da radim kao novinar u Kuriru i pratim društvene teme jer me politika i estrada ne zanimaju – kaže Rešićeva.

Sandra Resic

Sanda priznaje da njen pokojni otac Nino nije želeo da izabere pevanje kao svoj životni poziv.

– Da može da vidi moj nastup, tata bi ga verovatno pohvalio i kazao da guram dalje. Međutim, govorio mi je da bi bilo lepo da ljudi znaju kako pevam, ali nije želeo da se time bavim. Estrada je težak posao, umeo je da mi kaže kad smo pevali zajedno – iskrena je sagovornica, koja je u kontaktu i sa svoje dve sestre.

Čitaj još  Tanja Savić zbog vize izgubila dva nastupa!

– Bilo smo jedna velika porodica. On je bio čest gost u našoj kući. Mojoj majci je posle razvoda bio kao brat – zaključuje Sandra.

Nino bio folk zvezda!

Amir Rešić Nino devedesetih godina je bio velika zvezda u Jugoslaviji. Snimio je 14 albuma i duet sa Draganom Mirković, koji ga je proslavio. Preminuo je iznenada u 43. godinu od raka pankreasa. Jedan od njegovih najvećih hitova je bila pesma „Usne vrele kao žar“, koja je i danas aktuelna.

izvor: Kurir

Više o Sandrinom nastupu OVDE