Nikolina Kovač pokazala gaćice!

Iako je Nikolina Kovač u okviru scenografije želela da ostavi utisak anđela, paparaco je ipak uhvatio onaj đavolski momenat atraktivne mame. Možda bi svaki pokušaj da joj zavirimo pod suknju ostao bezuspešan da Nikolina ispod bež haljinice nije obukla crne gaćice, i to sa čipkom, koje su sevnule dok se dogovarala kada će nastupiti, ali i dok je pričala sa koleginicom Milicom Pavlović.

Nikolina Kovac gacice

Iako je sve vreme vodila računa o top haljinici koja joj se spuštala i otkrivala grudi, zbog čega je non-stop povlačila nagore, Kaporova supruga nije očekivala da će se „problem“ pojaviti na drugom delu tela. Ona je potpuno opušteno prekrštala noge u kratkoj haljinici, koja je otkrila Nikolinino međunožje.

Nikolina Kovac

Mlada mama, koja će u maju izgovoriti sudbonosno „da“ i krstiti sina Nikolaja, promovisala je novu pesmu „Nisam dobro“. Naslov njene numere mogao bi da oslika stanje njenog supruga i kolege Saše kada bude video ove fotografije. Ona je iste večeri i pokazala svoju vitku figuru, koju je napornim vežbanjem uspela da povrati posle porođaja. Njena energija videla se i na sceni, gde je đuskala sa krilima koja su joj pre početka mnogobrojne kolege pomogle da stavi na leđa.

Čitaj još  Estrada oduševljena: Vreme 'Granda' polako prolazi!

izvor: Alo