nikolina kovac tumor

Nikolina Kovač operisala tumor grlića materice!

Pevačica na vreme otkrila da ima tumor grlića materice, pa je hitnom hirurškom intervencijom zaustavljeno njegovo širenje. Još uvek ne zna da li je u pitanju maligni ili benigni.

Nikolina Kovač poslednjih meseci preživljava pravu dramu jer je otkrila da boluje od tumora grlića materice. Ona je zbog toga operisana i sad čeka histopatološki nalaz koji će reći da li je u pitanju benigni ili maligni tumor.

Ono što je za suprugu pevača Saše Kapora najbitnije jeste da hirurški zahvat nije ostavio nikakve posledice po reproduktivne organe. Pevačica iz Sarajeva do sada nikada nije imala zdravstvenih problema i saznanje da boluje od tumora ju je mnogo pogodilo. Ona je u svoj ovoj nesreći imala sreće da otkrije bolest u početnoj fazi i da tumor otkloni na vreme.

– Nikolina je nedavno podvrgnuta hitnom operativnom zahvatu u bolnici „Narodni front“, a tim hirurga je prilikom intervencije otklonio tumor s materice. Ona se sad dobro oseća, ali je i dalje u strahu. Kako kaže, smiriće se tek kada dobije rezultate biopsije – priča dobroobavešten izvor blizak pevačici.

Nikolina je utehu pronašla u suprugu i jednoipogodišnjem sinu Nikolaju, ali i poslu. Nijednog trenutka nije pomišljala da se skloni sa scene i očajava, već je hrabro nastavila dalje.

– I pored zdravstvenih problema, radila je punom parom, brinula se o sinu Nikolaju i snimala spot za pesmu „Sumnjivo lice“. Njoj je najvažnije to što ima suprugovu podršku, kao i cele porodice. Ona veruje da će nalazi pokazati da je sada sve u najboljem redu – završava izvor.

nikolina kovac i sasa kapor

Pozvali smo Nikolinu, koja je potvrdila naša saznanja.

Čitaj još  Nataša Bekvalac nastupa u finalu 'X faktora'!

– Recite mi kako ste saznali. O tome zna samo najuži krug ljudi iz mog okruženja. O zdravlju ne želim javno da govorim i zato vas molim da me razumete. Apelujem na sve devojke i žene da redovno idu na pregled kako bi na vreme otkrile problem ukoliko on postoji i sprečile veće komplikacije – poručila je popularna pevačica.

Podsetimo, Nikolina je i posle rođenja sina u maju 2013. godine preživela pakao jer je beba imala problema sa disanjem, zbog čega je ležala na Institutu za majku i dete sve dok taj problem nije bio rešen.

Poznati u borbi sa kancerom!

Nikolina Kovač, nažalost, nije jedina poznata ličnost koja se uhvatila ukoštac sa ozbiljnom bolešću. Dona Ares već nekoliko meseci ide na hemoterapije i pokušava da pobedi rak. I Tina Ivanović je zbog tumora na dojci preživela pravi pakao, kao i književnica Isidora Bjelica.

izvor: Kurir