nikolija jovanovic selfi

Nikolija u tajnoj vezi sa Reljom iz ‘Odreda’! (FOTO)

Nikolija već nekoliko dana na društvenim mrežama postavlja svoje fotografije sa odmora u Dominikanskoj Republici i do sada nije bilo poznato sa kim je tamo otputovala.

Pre nekoliko meseci članovi Elitnih Odreda i mlada pevačica Nikolija Jovanović snimili su duetsku pesmu “Alkohola litar” koja je u rekordnom roku postala veliki hit na našim prostorima, te tako trenutno broji više od 14 miliona pregleda.

nikolija guza

Ipak, sem uspešne saradnje, izgleda da se desila i ljubav između atraktivne ćerke kraljice narodne muzike i Relje Popovića, što je tek sada isplivalo u javnost.

relja na bazenu

Nikolija već nekoliko dana na društvenim mrežama postavlja svoje fotografije sa odmora u Dominikanskoj Republici i do sada nije bilo poznato sa kim je tamo otputovala, ali se oglasio i Relja, koji je takođe objavio fotografije sa iste destinacije, a ova situacija nije mogla da promakne njegovim obožavateljkama.

relja popovic dominikana

– Relja i Nikolija su već nekoliko meseci u ljubavi, ali su to do sada krili jer nisu želeli da pričaju javno o svojoj vezi dok ne potvrde da li je to prava stvar ili prolazna avantura. Sada su zajedno otputovali na odmor, nakon čega planiraju da se po prvi put pojave kao par u javnosti – napomenula je njihova obožavateljka.

Čitaj još  Adnan Babajić: Majka mi je umrla nekoliko dana pred venčanje!

Pogledajte zajednički spot Nikolije i Odreda:

izvor: Story