Nihad Alibegović na najskupljoj američkoj svadbi!

Mladoženja Dario, inače mladi ali jako uspješan biznismen, uz Alibegovićevu pjesmu rekao je sudbonosno “da” svojoj izabranici Almini.

Nihad Alibegovic sa mladozenjom

Ne samo da Nihad Alibegović tokom aktuelne turneje u Americi gostuje u diskotekama, restoranima i klubovima, već ga iz mnogih gradova zovu da pjeva na svadbama.

Tako je bilo proteklog vikenda u Harisburgu u Pensilvaniji. Pjevao je, kako nam je ispričao na, kako svi komentiraju, jednoj od najskupljih svadbi u Americi. Mladoženja Dario, inače mladi ali jako uspješan biznismen, uz Alibegovićevu pjesmu rekao je sudbonosno “da” svojoj izabranici Almini.

Svadba se održala u ekskluzivnom objektu Herši park, koji se nalazi u sklopu velikih golf terena.

Nihad Alibegovic sa mladencima

– Moram se izraziti ono narodski: baš su me pravo pripazili, kako mladenci, tako i njihovi najbliži,kumovi, ali i ostali gosti. Bilo je to jedno prelijepo druženje. Zanimljivo je da sam na toj svadbi dobio još četiri ponude odnosno da pjevam na još nekoliko takvih veselja. Ljudi su željni lijepe pjesme pogotovo one koja dolazi iz naše Bosne. Mogu slobodno reći da su neke moje starije pjesme poput: “Tebe nema”, “Zelena”, “Noćna mora”… apsolutni hitovi u Americi jer gdje god sam ih pjevao, publika me horski pratila – više nego zadovoljan je popularni folk pjevač.

Čitaj još  Sloba Vasić završio u bolnici!

izvor: Expres

Facebook komentari

Leave a Reply