sladja guduras

Nestala bosanska pevačica! (VIDEO)

Policijski izvori MUP-a Srbije govore da su uradili dodatne provere po bolnicama o eventualnoj nesreći, kako bi bile otklonjene i te vrste sumnje.

Pevačica i starleta iz Banja Luke, Slađa Guduraš, nestala je u sredu veče, javljaju bosanski portali.

Slađa je našoj publici poznata po pesmi “Silikoni i kubici”, koju je snimila u duetu sa Đusom. Ona je u sredu krenula iz Bijeljine za Beograd, oko 18 časova je prešla granicu i od tada joj se gubi svaki trag.

Sladja i Juice

Policijski izvori MUP-a Srbije govore da su uradili dodatne provere po bolnicama o eventualnoj nesreći, kako bi bile otklonjene i te vrste sumnje.

– Draga naša Slađana Guduraš je nestala ….nema joj ni traga ni glasa… Prijavili smo policiji njen nestanak… Molimo sve vas prijatelje ako bilo šta znate o Slađani da javite policiji… Molimo se svaki trenutak… da nam se javi živa i zdrava… – poruka je koju šeruju njeni prijatelji na društvenoj mreži Fejsbuk.

Prema infomacijama bosanskog portala, glavni osumnjičeni za otmicu je njen bivši dečko Dragan Perić, s kojim je nedavno prekinula vezu. Izjave svedoka i bliskih prijatelja su potvrdile da je Guduraševu neprestano maltretirao, čak je na nju i fizički nasrtao ispred njenog butika “Leopard” u Bijeljini. Policija je kontaktirala Perića koji se navodno nalazi kod babe u Nišu. Prošle nedelje, tokom boravka u Sarajevu na TV gostovanju, pevačica je napadnuta u hotelu “Hollywood” opet od glavnog osumnjičenog Dragana Perića, nakon čega je reagovalo osiguranje hotela. Prema informacijama iz MUP-a Srbije, trenutno se intenzivno traga za Slađom Guduraš.

Čitaj još  Danijela Vranić smršala 10 kilograma!

Sladja Guduras

Guduraševa često izaziva reakcije javnosti svojim provokativnim javnim nastupima, bila je poznato lice magazina CKM-a, bavi se humanitarnim radom, a u poslednje vreme živi i radi na relaciji Srbija-BiH.

Više informacija o ovom slučaju očekujemo uskoro…

Pogledajte duet Slađe i Đusa:

izvor: Novi, Alo