Nemanja Stevanović završio u bolnici!

“Bolje mi je, mislim da ću do sutra ozdraviti. Konkretno se radi o upali žučne kese, ali neću morati na operaciju. Svadba će biti 1. marta, pripreme su u toku i veoma se radujem tome”, otkrio je pevač.

Nemanja Stevanovic

Pevač Nemanja Stevanović, samo šest dana pred venčanje sa manekenkom Jelenom Filipović, završio je u bolnici zbog upale žučne kese! On se požalio prijateljima na Fejsbuku da je veoma bolestan, a verenica mu pomaže da se oporavi.

– Ne sećam se kada sam bio ovako bolestan… Još i upala žučne kese. Jeste, šta još?! – napisao je Nemanja na društvenoj mreži.

– Sve je okej, bolje mi je, mislim da ću do sutra ozdraviti. Konkretno se radi o upali žučne kese, ali neću morati na operaciju. Svadba će biti 1. marta, pripreme su u toku i veoma se radujem tome – rekao je Stevanović.

Od pevačevog bliskog prijatelja saznali smo da se o njemu brine njegova verenica Jelena koja je, inače, u drugom stanju.

– Nemanja trpi velike bolove, ali veruje da će u narednih nekoliko dana potpuno oporaviti. Istina je da ima upalu žučne kese, ali nada se da će ozdraviti do venčanja. Inače, njegova verenica Jelena se trudi da mu pomogne tokom oporavka. Kao što je Nemanja i najavio, svadba će biti u subotu i to u krugu porodice i prijatelja. On ne želi da pravi veliku feštu, već će to biti intimno venčanje – izjavio je izvor blizak pevaču.

Čitaj još  Intervju Marinko Rokvić: Prošla me volja za pisanjem pesama

izvor: Alo