neda ukraden TLZP

Neda Ukraden: Trebalo je pre da se skinem, bila bih popularnija!

Pevačica obećava još intrigantnije tačke u šou-programu i napominje da bi se ranije skinula da je znala da će tako postati planetarno poznata.

Neda Ukraden kaže da nije ni sanjala da će u 64. godini doživeti da svetska štampa piše o njoj zahvaljujući nastupima u „Tvoje lice zvuči poznato“. Posle pohvalnih tekstova u britanskom „Dejli mejlu“ i „Dejli ekspresu“, pevačica obećava da će tek šokirati svet.

– Uspela sam da pobedim starosnu diskriminaciju i da pokažem da baka može da bude mladolika, zgodna, vitalna i puna energije. Volela bih da u TLZP dobijem ulogu Tine Tarner, jer su nam energije slične, a obećavam da ću tek u narednim emisijama šokirati publiku – kaže Neda i dodaje da planira da u pozorištu izvede svoj šou.

Pevačica, koja je karijeru započela 1967. godine, kaže da se u trenutku dok je svet veliča oseća loše jer u domovini nije priznata koliko bi trebalo, ali da ipak ne mašta o inostranoj karijeri.

– Devedesetih godina kao da je neko pritisnuo „dilit“ i obrisao sve uspehe pravih pevača. Otad PR menadžeri diktiraju prilike i samo se piše o nekoliko pevača koji imaju veze i političare iza sebe. Ja sam izabrala teži put, i sama sebi sam sve – od menadžera do vozača. Rumuni svih generacija mi se klanjaju i znaju čak i moje stare pesme, a u svojoj zemlji sam doživela da čujem menadžera koji kaže „ko će da gleda babu“. Da sam se ranije skinula, možda bi bilo bolje – zaključuje Neda.

Čitaj još  Marija Mihajlović: Bez mene takmičenje neće uspeti!

izvor: Blic