neda ukraden kao bijonse

Neda Ukraden napravila skandal!

Pevačica Neda Ukraden bila je presrećna i ponosna kada je posle prve emisije „Tvoje lice zvuči poznato“ dobila pregršt komplimenata na račun dobrog izgleda i seksi koreografije, međutim, u narednih nekoliko emisija imitira muškarce, što je Nedu žestoko razljutilo.

Naime, kako otkriva dobro obavešten izvor koji radi na ovom projektu, Neda je tri puta zaredom imitira muškarca i zato je produkciji rekla da se oni tako nisu dogovorili i da ona ne želi da imitira isklučivo jači pol.

– Nedi nije bilo drago ni kad je dobila prvi muški lik, odnosno Ramštajna, ali je nekako progutala knedlu. Međutim, onda je usledio hladan tuš kada je dobila da imitira Boru Čorbu. Iako je negodovala u garderobi i pred produkcijom, ostale kolege su je tešile i govorile da je ona umetnik i da će moći to da iznese kako valja, što je malo Nedu primirilo. Međutim, kad je i za sledeću epizodu dobila da imitira muškarca, pevačica je jedva uspela da se u studiju suzdrži i da ne napravi haos! Mislim da se samo malo ustezala, jer je publika bila prisuta, pa da ne pukne bruka pred njima. Čim su taj deo završili samo što nije počela da plače. Tražila je da razgovara sa organizatorima i ponavljala kako to nije fer. Čak je sa nekim od učesnika pričala i rekla kako ima sumnju da neko u organizaciji ima nešto protiv nje. U nekoliko navrata je čak i ponavljala: “Šta mi je sve ovo trebalo. Koji me je đavo naterao da pristanem na ovo i da dozvoljavam sebi da svako može da me gazi i nervira”. Džabe su je kolege tešile, nije bilo vajde – objašnjava izvor i dodaje da su pevačici morali da prirede iznenađenje kako bi je uverili da ne postoji teorija zavere i da je niko ne mrzi.

Čitaj još  Tanja Savić se opet ispalila!

– Uspeli su da organizuju iznenađenje, tako što su joj na snimanje doveli unukice Aleksandru i Nedu, što je pevačicu prilično raznežilo. Iako takve stvari nisu praktikovali do sad, morali su da naprave ustupak, jer je Ukradenova prilično bila nezadovoljna i rastrojena razvojem događaja u šou. Iako bodovi takmičara nisu najbitniji, već humanitarni karakter emisije, Neda je u startu programa bila na vrhu liste najboljih, a sada se broj bodova koji ima znatno smanjio – zaključuje izvor.

izvor: Alo