natasa priznala promenu pola

Nataša Maza priznala da je rođena kao muškarac!

Pevačica koja će uskoro ući u “Parove” rešila je da progovori i otkrije da je rođena kao muškarac.

Poslednjih nekoliko nedelja se polemisalo i nagađalo da će u rijaliti “Parovi” ući pevačica Nataša Maza, o kojoj kruže razne priče.

Intrigantna pevačica je rešila da stane na kraj nagađanima, pa je progovorila na veoma osetljivu temu i priznala da je promenila pol.

– Nisam ja ništa krila. Ali nisam imala potrebu da idem od osobe do osobe i da pričam: “Znate, ja sam sada žena, a rođena sam kao muškarac”. Ja se pre svega, sebe ne stidim. I rešila sam da sada istupim javno, da ljudi ne bi čupali iz konteksta i shvatali me kao neko čudovište – rekla je Nataša, i navela razloge za ulazak u “Parove”.

natasa maza priznala

– U kontaktu sam sa produkcijom, na spisku sam. Želim da uđem da bih razbila predrasude i ohrabrila ljude koji imaju takav problem, a mnogo ih je. I molim te ljude da skupe hrabrost u sebi da počnu da žive svoj život na pravi način – rekla je Nataša.

Čitaj još  Sandra Afrika: Niko nije očekivao da ću postati popularna!

Podsećanja radi, pre skoro šest meseci, FOLKOTEKA je prva objavila da je u pitanju promena pola, i da je Nataša Maza zapravo nekada bila Nebojša Kornesko.

izvor: Blic, www.FOLKOTEKA.org